Blogg.se-appen är här!

Och det skulle ju faktiskt kunna få mig att blogga lite oftare, men jag ska inte lova för mycket utan vi får väl se...

Jag tänkte faktiskt inte skriva så mycket mer just nu, jag ville bara testa hur appen funkar. Testar att publicera en bild på världens bästa Ellis också!

Må så gott alla fina ni som kikar in, ni är förvånansvärt många med tanke på hur sällan jag uppdaterar. Stor kram till er!

Bröllopsdagen del 4.

Nu bjuder jag på ett axplock av bilderna från fotograferingen! Ni går dock miste om flera godbitar, jag vill nämligen inte visa våra favoriter än då vi inte bestämt oss för vilka bilder vi ska använda oss av till tackkort, annons osv... 

Även i detta inlägg är samtliga bilder tagna av bästa Hanna Säfström - (HannaMaria Foto).
På väg mot kyrkan för vigsel!

I del 5 kommer det bilder från själva vigseln. Stay tuned! ;)

Bröllopsdagen del 3.

Samtliga bilder som visas i detta inlägg är tagna av vår fotograf Hanna Säfström.

13:00 hade vi bestämt att fotograferingen skulle ske. Det var just bästa Hanna som var den första jag mötte på kyrkbacken när vi kom fram. J, Alex & Frans stod inne i kyrkan och väntade...

(Jag utrustade mig med svarta, oömma skor inför fotograferingen då vi hade planerat en varierad session med ett väder som var sisådär)

H hjälpte mig med släpet fram till kyrkan och jag gick sedan altargången fram till min fina, fina älskling. Det var en underbar stund att få se varandra efter en lång förmiddag full av förberedelser!


Vi fotograferades sen på ett par olika platser i närheten av kyrkan, men bilder från själva fotograferingen får ni inte se förrän i nästa del... ;)

På väg mot första fotograferingsplatsen!

Bröllopsdagen del 2.

När vi var klara på salongen så låg vi 20 minuter efter det redan ganska pressade tidsschemat. Vi rullade mot Mellösa, väl hos mina föräldrar så blev vi serverade lunch. Jag hade ingen ro att äta så jag fick bara i mig lite grann.. Helene gjorde sig iordning i raketfart och sen var det dags för påklädning. Min del var lätt, bara att hoppa i klänningen - men H & mamma hade det lite värre med att snöra den. ;)


Min klänning är från Maggie Sottero.

Förväntansfull brud!

Ella vilade när vi var där hemma, tack vare det så kunde göra oss iordning utan stopp. Skönt för en stressad brud! ;) Med andan i halsen så blev vi sen skjutsade till kyrkan där fotografen Hanna samt min blivande make med marsalker väntade...

RSS 2.0