Fredagkväll.

Det har återigen blivit helg, veckorna susar förbi! Efter en kvällspromenad med Enzo & ett samtal med bästa H så sitter jag nu i soffan och kikar på Idol. Jag har mobilen i ena handen och ett glas vitt i det andra, inte alls dumt. ;) Mannen i mitt liv nattar finaste Ellisen på övervåningen, jag hör skratt lite till och från - helt underbart.

På jobbfronten händer det en hel del, jag kan oftast inte yttra mig mycket pga sekretess MEN jag kan säga att jag kommer att gå upp i heltid igen i november, men byta till en nattjänst istället. Jag kommer fortfarande att jobba varannan helg men i veckorna så innebär nattjobbet att Ella inte behöver vara på dagis (jag vet att det heter förskola men dagis låter mycket mysigare....) mer än typ 2-3 dagar i veckan. Jag är så glad! Förändringen blir stor och säkert påfrestande emellanåt men i det stora hela så passar det familjen så bra.

Det här med att blogga via appen verkar funka för vissa men inte alls för andra, vi får väl se hur det går med detta inlägg:) Skickar med en bild på matglada Ella som njuter vid dygnets samtliga måltider... Trevlig helg allihop!


4 Kommentarer


Publicerat av: Therese - Colins mamma

Sötnos där! Stora tjejen nu.Har varit dåligt på att kommentera sista tiden men har följt din blogg och måste bara säga att bilderna från bröllopet var så vackra - det lyser verkligen om er!Kram på er

2011-10-14 | 22:04:22

URL: http://minbebis.com/blogg/hostherese

Publicerat av: faster elin

Lilla hjärtegrynet, längtar efter er!

Ses om en vecka - kram

2011-10-21 | 17:24:19

URL: http://www.jagviochoss.blogspot.com/

Publicerat av: Anonym

tips! säg "föris" så låter det lite samma som dagis, men mer politiskt korrekt :D så blir alla nöjda o glada :D

2011-11-18 | 22:03:56

Publicerat av: Camilla

God Jul och god fortsättning Cicci med familj!Många kramar från oss

2011-12-25 | 14:38:55

URL: http://vitarummet.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0