Bröllopsdagen del 5.

14:30 skulle vi samlas i sakristian tillsammans med prästen Anders. Dörren dit var låst och gästerna började att anlända, så jag blev rätt stressad ett tag och ville bara IN för att så få som möjligt skulle hinna se oss innan vigseln. Efter lite bankande så kom Anders och öppnade och vi skyndade oss in. :)

Mamma kom med Ella ganska snart därpå och hon var så himla fin i sina kläder! När hon fick syn på oss så såg hon lagom förvånad ut! Vad gjorde mamma, pappa och alla de andra på en så konstig plats?! Och vilka kläder! Ella tittade förtjust på min klänning men såg samtidigt lite undrande ut.. Vad var på gång egentligen? Jag måste nämna att hon hade på sig samma skor som jag hade på mig när mina föräldrar gifte sig -89. ♥

Vi piffade till oss lite grann, småpratade, fotograferades lite till och minuterna försvann i ett nafs. Anders kom in till oss och gav oss klartecken - nu skulle vi bege oss ut i småregnet igen och in i kyrkan "den riktiga vägen".


Samtliga foton ovanför: Hanna Säfström (HannaMaria Foto)

"Tanken" var att Ella skulle gå med oss och hålla min tärna i handen, men det enda som dög just då var mammas famn... Nog för att jag älskar att ha henne nära, men vi ordnade istället så att hon fick en helt egen entré tillsammans med sin mormor. :)

Foto: Hanna Säfström (HannaMaria Foto)

Foto: pappa Roger

När vi stod innanför ytterdörrarna till kyrkan och hörde kyrkklockorna slå - då kom nervositeten! Händerna (ja, hela buketten!) skakade och jag kände hur adrenalinet pumpade.. Jag kramade min älskades hand och i samma veva öppnades dörrarna och vi såg altargången och alla våra nära & kära... Mäktigt!

Samtliga foton från vigseln: Hanna Säfström (HannaMaria Foto)

Jag kan inte med ord sammanfatta vigseln, men jag tyckte den var fantastisk. Så klart. I mina ögon så kunde vårt bröllop aldrig bli misslyckat, för det viktigaste av allt var att jag fick gifta mig med min älskade J - och så blev det ju. Allt det andra är bara en riktigt, riktigt fin bonus. ♥

I del 6 (haha, det blev visst himla många delar men det är väl bättre än ett enda inlägg som är hur långt som helst?) så kommer det bilder från minglet utanför kyrkan!

9 Kommentarer


Publicerat av: Anonym

Vackra ni e!

2011-10-03 | 17:10:05

Publicerat av: Lina Carnesten mamma till alma-isadora

Vad vacker du är på alla bilder cissi!! Jättefin, jag blir nästan sugen på bröllop ju :) Kul att du har så många fina kort från eran stora dag..Lilla Ellas klänning är kanonfin! Väntar del 5 med spänning :)Kram Lina

2011-10-03 | 20:24:25

URL: http://alma-isadora.carnesten.se

Publicerat av: Margareta

Roligt med flera avsnitt! Ser fram emot del 6. Ni är lika fina som i tidigare inlägg. Kram

2011-10-03 | 22:46:08

Publicerat av: Johanna

Gåshud över hela kroppen. Ni var så fina.

2011-10-03 | 22:49:13

Publicerat av: Cissi

Blir helt blank på ögonen och längtar än mer till mitt eget bröllop!

2011-10-06 | 07:25:49

URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/

Publicerat av: Mikaela

Enormt vackra bilder! Ni ser så lyckliga ut, underbart!

2011-10-11 | 12:36:25

URL: http://somethingaboutcats.blogg.se/

Publicerat av: Isacs Mamma

Helt FANMTASTISKA bilder!

2012-01-19 | 08:58:09

URL: http://isacsmamma.blogg.se/

Publicerat av: Emma

Gud vad fina bilder!

2013-02-13 | 20:53:34

URL: http://emmammilosson.blogg.se

Publicerat av: Emma

Gud vad fina bilder!

2013-02-13 | 20:53:37

URL: http://emmammilosson.blogg.seKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0