Fredagkväll.

Det har återigen blivit helg, veckorna susar förbi! Efter en kvällspromenad med Enzo & ett samtal med bästa H så sitter jag nu i soffan och kikar på Idol. Jag har mobilen i ena handen och ett glas vitt i det andra, inte alls dumt. ;) Mannen i mitt liv nattar finaste Ellisen på övervåningen, jag hör skratt lite till och från - helt underbart.

På jobbfronten händer det en hel del, jag kan oftast inte yttra mig mycket pga sekretess MEN jag kan säga att jag kommer att gå upp i heltid igen i november, men byta till en nattjänst istället. Jag kommer fortfarande att jobba varannan helg men i veckorna så innebär nattjobbet att Ella inte behöver vara på dagis (jag vet att det heter förskola men dagis låter mycket mysigare....) mer än typ 2-3 dagar i veckan. Jag är så glad! Förändringen blir stor och säkert påfrestande emellanåt men i det stora hela så passar det familjen så bra.

Det här med att blogga via appen verkar funka för vissa men inte alls för andra, vi får väl se hur det går med detta inlägg:) Skickar med en bild på matglada Ella som njuter vid dygnets samtliga måltider... Trevlig helg allihop!

Bröllopsdagen del 5.

14:30 skulle vi samlas i sakristian tillsammans med prästen Anders. Dörren dit var låst och gästerna började att anlända, så jag blev rätt stressad ett tag och ville bara IN för att så få som möjligt skulle hinna se oss innan vigseln. Efter lite bankande så kom Anders och öppnade och vi skyndade oss in. :)

Mamma kom med Ella ganska snart därpå och hon var så himla fin i sina kläder! När hon fick syn på oss så såg hon lagom förvånad ut! Vad gjorde mamma, pappa och alla de andra på en så konstig plats?! Och vilka kläder! Ella tittade förtjust på min klänning men såg samtidigt lite undrande ut.. Vad var på gång egentligen? Jag måste nämna att hon hade på sig samma skor som jag hade på mig när mina föräldrar gifte sig -89. ♥

Vi piffade till oss lite grann, småpratade, fotograferades lite till och minuterna försvann i ett nafs. Anders kom in till oss och gav oss klartecken - nu skulle vi bege oss ut i småregnet igen och in i kyrkan "den riktiga vägen".


Samtliga foton ovanför: Hanna Säfström (HannaMaria Foto)

"Tanken" var att Ella skulle gå med oss och hålla min tärna i handen, men det enda som dög just då var mammas famn... Nog för att jag älskar att ha henne nära, men vi ordnade istället så att hon fick en helt egen entré tillsammans med sin mormor. :)

Foto: Hanna Säfström (HannaMaria Foto)

Foto: pappa Roger

När vi stod innanför ytterdörrarna till kyrkan och hörde kyrkklockorna slå - då kom nervositeten! Händerna (ja, hela buketten!) skakade och jag kände hur adrenalinet pumpade.. Jag kramade min älskades hand och i samma veva öppnades dörrarna och vi såg altargången och alla våra nära & kära... Mäktigt!

Samtliga foton från vigseln: Hanna Säfström (HannaMaria Foto)

Jag kan inte med ord sammanfatta vigseln, men jag tyckte den var fantastisk. Så klart. I mina ögon så kunde vårt bröllop aldrig bli misslyckat, för det viktigaste av allt var att jag fick gifta mig med min älskade J - och så blev det ju. Allt det andra är bara en riktigt, riktigt fin bonus. ♥

I del 6 (haha, det blev visst himla många delar men det är väl bättre än ett enda inlägg som är hur långt som helst?) så kommer det bilder från minglet utanför kyrkan!
RSS 2.0