Hej hej! Ett litet livstecken från mig kom...

img_9971 (MMS)

Hej hej! Ett litet livstecken från mig kommer här! Vardagen rullar på och hela familjen mår fint... Bloggsuget börjar sakta smyga sig på, så vi "ses" kanske snart igen:) Hoppas ni mår bra, stor kram!

En liten uppdatering.

Som ni kanske märkt har bloggen minst sagt gått på sparlåga senaste dagarna. Tiden räcker inte riktigt till nu när jag jobbar heltid känner jag.. Nu har jag nästintill tvingat mig själv till en snabb uppdatering, det är ju så kul att kunna "gå tillbaka" och minnas!

Det har varit full rulle på jobbet och när jag kommit hem har det varit fortsatt full rulle.. Jag har varit jättetrött hela veckan, men det beror väl på den stora förändringen att gå från föräldraledig till att jobba igen. Dessutom så arbetar jag dag och kväll samt helg - så det går liksom inte att få in några rutiner än då jag kommer och går lite när som helst. Stackars Ellisen måste bli helt förvirrad, ena dagen är mammsen hemma hela dagen och den andra är hon borta både morgon och kväll...

Mycket jobb har det som sagt varit under veckan, men jag har så klart varit ledig en del också! I fredags kväll så delade vi på oss - J var iväg på 30-årsfest hos grannarna, själv var jag dödstrött så efter en massa Ellagos så sa jag glatt HEJ till kudden redan vid tio..

I lördags spenderade vi större delen av dagen på resande fot. Vi hälsade på mina föräldrar, min farmor samt mina morföräldrar och var inte hemma igen förrän vid 19-tiden. Tiden räcker inte riktigt till för att hinna träffa precis alla vi vill så ofta som vi önskar, men denna helg hann vi med "min sida".

Söndagen passerade ruskigt snabbt. Vi lämnade av Ellisen (och Enzo) hos mormor&morfar och åkte sen mot Ekilstuna där vi skulle besöka en bröllopsmässa! Jag skriver dock mer om det i ett senare inlägg, så det hamnar i bröllopsmappen där det hör hemma. :)

Nu ska jag alldeles strax kila tillbaka till jobbet, jag jobbar delad tur. Ella var vaken när jag kom hem förut, så vi har hunnit både busa och gosa en massa (hon sover nu). Hon sover förmodligen för natten när jag kommer hem ikväll, så jag är lycklig över att vi fick några timmar tillsammans åtminstone!

Hoppas ni har fått en god start på veckan!
Puss&kram.

Hoppas ni har haft ett trevligt veckoslut!...

dsc01989 (MMS)

Hoppas ni har haft ett trevligt veckoslut! Jag njuter av en TröttisElla med envisa och dumma tänder här bredvid, det är SÅ mysigt men för att alla ska få sova gott i natt så ska hon strax få flytta över till sin egen säng.. Men först måste jag sniffa färdigt, jag har saknat henne enormt idag! Vi har nämligen varit ute på äventyr, bara J och jag. :) Jag ville bara skriva ett par rader så ni vet att vi lever;) En bättre uppdatering kommer så småningom! Kram och god natt alla fina!

Gott tips!

Äpplet Honeycrunch som bland annat finns på ICA.. Jag har bara ett ord att säga - mums!

Den andra arbetsdagen

är förbi! Även denna dag har passerat oerhört snabbt, trots ganska många timmar på jobbet (7-17). Imorgon så ser jag fram emot en mysig förmiddag här hemma, jag börjar nämligen inte förrän 13! Redan idag så kände jag mig betydligt mer "hemma" på jobbet, så jag kommer nog in i det ännu snabbare än jag trodde.. 

Under min rast så promenerade jag (& familjen) bort till djurbutiken där vi köpte mat till Enzo. Det är guld värt att bara ha 5 minuters promenad till och från jobbet, så mycket mer hinns med då! Trots den korta sträckan hem så halvspringer jag ändå sista biten för att jag längtar så otroligt efter Ellibelli. Jag är allt annat än van vid att vara ifrån henne på det här viset.. Men jag tycker så klart att det är kalas att hon och pappsen får ett par månader tillsammans, det missunnar jag honom givetvis inte.

Det var en liten nakenfis♥ som önskade mig välkommen hem förut, så nu ska vi ta en dusch tillsammans! Jag hoppas att J känner för att laga middag under tiden.. :)

Med en bild på denna vackra bukett som pryder vårt soffbord önskar jag er en trevlig kväll!
RSS 2.0