Sommar, sommar, sommar!

Oj vad denna sommar är annorlunda mot förra sommaren när Ellisen fortfarande var en liten plutt på typ 6 månader.. Det är betydligt mera fart nu! Ska vi hinna fota henne utan att resultatet blir alltför suddigt så gäller det att passa på vid lugna stunder = matdags! ;)

Det har givetvis hänt massor sen jag bloggade ordentligt sist, vilket var i typ februari.. Jag kommer dock inte göra någon massiv uppdatering eller så, utan jag tänker lägga ner krutet på nuet!

Jag misstänker att bloggen kommer att förvandlas till en nästintill renodlad bröllopsblogg framöver, med lite inslag av annat så klart men det är just bröllopet som står i fokus för tillfället. Idag är det ynka 17 dagar kvar!

Nu ska jag och Ella♥ äta mellis! Vi ska dela på denna tallrik med blåbär & mango. Mums!

2 Kommentarer


Publicerat av: Cissi

vad söt hon är lilltjejen!Fotar också mest när lilltjejen äter... annars får man bara ett bakhuvud eller något sött men suddigt... eller 1 bra bild på 20! ;)

2011-08-05 | 16:36:05

URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/

Publicerat av: Soili

Vad roligt att du är igång igen! Har verkligen saknat bloggen, och alla bilder på Ellisen. Vad lockig o fin hon är lillskruttan, det händer ju så mycket på kort tid med de små, hon har ändrat utseende o sätt varje gång vi ses. Vilket tyvärr har varit alldeles för sällan. Kram

2011-08-08 | 10:53:24Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0