Våra inbjudningskort.

Vi har gjort våra inbjudningskort helt själva så även om alla ser i princip likadana ut så är varje kort unikt. Det kändes viktigt att lägga ner lite extra tid på något som faktiskt är gästernas första möte med vårt bröllop! Det tog som sagt lite tid och krävdes både tankeverksamhet och tålamod, men vi hade roligt längs vägen och blev nöjda med resultatet.

Här får ni en liten kik på hur våra bröllopsinbjudningar ser ut!


Idag är det exakt en vecka kvar, det känns helt overkligt. Sen kommer jag inte att heta Malmkvist längre.. Haha, skumt!

I förmiddags så var jag i kyrkan och provade ut dekorationen samt lyssnade när solisterna och kantorn övade.. Jisses, jag kommer nog att få smussla med mig både en och två näsdukar för att överleva vigseln!

När jag mötte kantorn i kyrkan så fick jag även ett jobbigt besked - det verkar nämligen som att vår hindersprövning har slarvats bort av någon på pastorsexpeditionen... Suck! Skatteverket har inte öppet under helgen och vi får inte tag i prästen, så vi får vackert vänta till på måndag morgon innan vi kan ta itu med problemet. Men, än så länge är jag lugn, det hinner nog ordna upp sig. ;)

Nu ska vi göra färdigt festprogrammen och imorgon är det servetternas tur!
Åh vad jag älskar detta!

2 Kommentarer


Publicerat av: Anna

Pirrigt! Jag håller på med scrapbooking, så vi kommer självklart också göra inbjudningskorten själva + vigselprogram och middagsprogram. :)

2011-08-14 | 08:25:48

URL: http://anna1441.webblogg.se/

Publicerat av: Soili

Hej gumman! Förstår att korten tog tid att göra, de är jättefina och omsorgsfullt gjorda. Ja, snart ses vi igen. Åh, vad kul det ska bli. Kram till er så länge!

2011-08-15 | 12:47:12Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0