Helgen är här!

Idag är det fredag igen vilket betyder helg och gemensam ledighet! Det är nämligen så att jag och J delade upp vår semester i år för att Ella skulle kunna vara hemma från dagis större delen av sommaren.. På så vis har hon ledigt v.26-v.35! Det känns skönt att hon får njuta av sommaren ordentligt, för det finns ju så mycket att utforska för en liten(stor!) tjej med massor av spring i benen.

Underbara Båven! I början på sommaren så var vi ute på sjön tillsammans med svärmor och "svärfar".

Det var spännande att åka båt!

Igår kväll provsmakade vi det ekologiska bubblet som är tänkt för välkomstskålen vid bröllopet och det får godkänt, så i eftermiddag ska vi kila ner till systemet och beställa mer av det! Ikväll ska vi provsmaka det alkoholfria alternativet, det behövs det dock inte lika många flaskor av så det behöver vi nog inte specialbeställa..

Imorgon ska jag (och världens bästa tärna, Helene) till frisören för klipp, färg och provuppsättning inför bröllopet. Minst sagt spännande, jag är riktigt förväntansfull! Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska ha för hårfärg bara.. I våras så färgade jag håret riktigt mörkt på den salongen och trivdes bra i det, men nu när solen gjort sitt så har färgen bleknat mycket - och jag trivs bra i den lite ljusare färgen också.... Suck! Alla dessa beslut. ;)

Jag och de små (Ella&Enzo) ska snart bege oss ut till mina föräldrar, mamma är nämligen ledig idag! Jag hoppas på en dag ute i solen!


3 Kommentarer


Publicerat av: Lina

Ja, dom växter snabbt. Vad lik lilla Ella är dig! Vilket dagis går hon på?Vad kul det är och läsa om dina bröllopsplaner! Ta kort på håret sen :) När är den stora dagen?

2011-08-05 | 11:40:23

Publicerat av: Cissi

Vad spännande när bröllopet verkligen närmar sig! ;)

2011-08-05 | 16:33:38

URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/

Publicerat av: Sanna

Åh vad roligt att du bloggar igen Cicci, har saknat att läsa om era äventyr :) Spännande med bröllop, ska bli roligt att läsa om det! Kramar

2011-08-06 | 19:12:35Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0