Har hösten kommit för att stanna?

Det känns onekligen så när det är så här grått och trist ute. Igår lagade vi en smarrig laxgryta med saffran, det kändes riktigt höstigt att äta just gryta medan det åskade&regnade ute - mysigt men på tok för tidigt! Jag har inte vågat kolla på väderprognosen inför nästa helg, men hoppas så klart på skinande sol!

Dagarna rullar på och det är bara 10 dagar kvar till dagen med stort D! Vi har ett par inköp kvar att göra, så det kommer att bli två utflykter till både Katrineholm och Eskilstuna framöver. Som tur är så har J tagit semester hela nästa vecka, det är nog mycket tack vare det som mina nerver är någorlunda intakta. ;)

Jag saknar sol och värme! Och Nyköping - vi hade en urmysig dag där tillsammans med systrarna Sörensen för ett par veckor sedan!

Vi ska byta bil och har fått låna hem den nya (det lutar iaf åt att vi köper den!), så jag ska premiäråka med Ellisen i den nu under förmiddagen för att se hur den funkar med bilbarnstolen, vagnen i bagaget osv.. Spännande! Jag tror att mina föräldrar ska få sig en överraskningsvisit!

Jag är för övrigt fortfarande uppe och svävar i det blå efter möhippan i lördags, vilken upplevelse! ♥

4 Kommentarer


Publicerat av: Lina Carnesten

Hej.Mitt i bröllopsyran! Den 24 Aug klockan 18.00 kommer jag att ha en Me and I party hemma. Det är en visning och försäljning av höstens bebis/barn kläder. Vore kul om du kom! Ta gärna med dig en vän (eller mamma, det brukar bli biligast) :)

2011-08-10 | 11:55:21

URL: http://alma-isadora.carnesten.se

Publicerat av: Anonym

iih kom hit snart igen gumman! vilken sommardag det var!!! puss h

2011-08-10 | 18:57:12

Publicerat av: Therése

Ska också gifta mig den 20 augusti och hoppas innerligt att detta höstväder redan i augusti inte håller i sig på stora dagen!! Lyck till med ert bröllop.

2011-08-10 | 20:45:33

Publicerat av: Anna

Kul med uppdatering! Vi är i full gång med bröllopsplanering vi med, men ska inte gifta oss förren i juni nästa år.

2011-08-13 | 14:42:53

URL: http://anna1441.webblogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0