Dagen före Bröllopsdagen

Oj, tiden har verkligen gått snabbt den här veckan... Imorgon gifter vi oss! ♥

Igår kväll var vi i festlokalen och vi kommer nog att spendera större delen av dagen och kvällen där idag också. Vi har en hel del jobb framför oss, men det blir nog jättebra!

I onsdags så gjorde jag naglarna hos Sofie (som finns hos Kicki i Malmköping) och jag är supernöjd. Norpar en bild från hennes nagelblogg på hur naglarna blev så får ni en liten tjuvkik!

Ett par bilder från vår testfotografering med Hanna finns förresten att se på hennes fotoblogg samt hennes grupp HannaMaria Foto på Facebook. Ta en titt vetja!

Jag har precis druckit upp min stora kopp med kaffe och ska alldeles snart rulla mot festlokalen. Ella får följa med, hon tycker att det är spännande med en så stor lokal, scen och hela köret. Sist hon var med dit så stod hon där uppe och showade för fullt.. Söt!

Nehej, jag tror faktiskt inte att det blir roligare än så här hörrni... Jag har liksom inte så mycket att skriva, för jag vet att det finns många bröllopsgäster som kikar in här - det vore ju synd om de får ta del av hela bröllopet redan på förhand. :) Det lär komma rejäla uppdateringar framöver istället.

Puss & kram!


4 Kommentarer


Publicerat av: Cissi

Njut av din stora dag imorgon och lycka till med att göra fint i lokalen! ;) Spännande!

2011-08-19 | 11:06:53

URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/

Publicerat av: Trace

Wow, så nu är alltså dagen här! Åh vad fantastiskt. Själv firar jag 6-årig bröllopsdag idag lördag. Så det är ett bra datum ni valt:) Njut av din dag, så ser jag fram emot att få se bilder och full rapport senare.

2011-08-20 | 00:26:05

URL: http://trace.blogg.se/

Publicerat av: Malin Lilja

Lycka till och grattis till er! Väntar med spänning på bilder! ;)

2011-08-20 | 03:59:28

Publicerat av: Johanna - Mamma till Liam

Lycka till idag och grattis! Hoppas ni får en underbar dag med massor av lycka o glädje!

2011-08-20 | 08:51:58

URL: http://yohanniz.bloggplatsen.seKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0