Bröllopsdagen del 1.

Min väckarklocka ringde strax efter 05, för 06:30 skulle jag hämta upp min tärna och bästa vän Helene. När klockan var strax efter 07 klev vi in på salongen (bästa Sussie´s Hairteam i Eskilstuna)... Det blev alltså en tidig start på en väldigt lång dag, men tröttheten gjorde sig aldrig riktigt påmind. Förmodligen tog allt adrenalin över, för nervositeten kikade bara fram precis innan vi gick in i kyrkan - men mer om det i ett senare inlägg. :)


Passar på att läsa lite skvaller och dricka kaffe medan håret torkar. H stack iväg för att köpa frukost ungefär i samma veva, det fanns ingenting öppet så pass tidigt en lördagmorgon så när jag väl fick något i magen var jag SÅ hungrig!

Hej korkskruvar!

Pratar lite med min blivande make medan Sussie påbörjar uppsättningen. Han började bli nervös men hade gjort alla sina "uppgifter" och låg före tidsschemat - det fick han så klart beröm för! 

Halva frisyren klar, nu var det sminkdags och lite bubbel på det - härligt! (Blunda för min läckra outfit, det var nämligen gummistövlar och ullstrumpor som gällde på morgonen, haha!)

Nästan klar...

Slutfix! Sussie och sminkösen (har tyvärr glömt hennes namn) jobbade på samtidigt mot slutet då tiden rann iväg. Trots en tidigare provuppsättning och att jag visste precis hur jag ville se ut så tog det rätt många timmar. Det kändes dock inte så, full rulle hela tiden!


3 Kommentarer


Publicerat av: Anonym

Vad fin du är!

2011-08-31 | 15:03:44

Publicerat av: Maggan

Vilken spännande dag och vilket underbart resultat det blev sen. Du var bedårande vacker (men så är du ju väldigt fin i vanliga fall också)!

2011-08-31 | 17:52:53

Publicerat av: Josefine och Filippa

Mina tanke när jag såg dina kläder var 'åhh vad fint klädd hon är'. Haha och jag menar det! Du ser ut att bli jättefin, ser framemot att se resten av bilderna! KRAM

2011-08-31 | 20:50:03Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0