Vilken härlig helg!

Vi har tagit det riktigt lugnt hela helgen.. Igår tog vi en promenad till närmsta butiken för matinköp, det gick långsamt och var jobbigt för stackars J men han klarade det bra och vi fick lite frisk luft på köpet! Resten av dagen gjorde vi inte mycket förutom att mysa ikapp förlorad tid samt kika på bilder och filmer från Finlandsresan.

Idag har vi inte heller gjort mycket.. Tvättat två maskiner tvätt och plockat lite här hemma bara.. Svärmor Monica och hennes Lars var här på fika också. Igår kom de hem från semestern i Frankrike så de hade med sig finfina presenter - både åt Ellis och oss. TACK! Tillsammans traskade vi över till grannen och småpratade en stund samt kollade in renoveringens framsteg.. Det är inte mycket kvar innan det är dags att flytta in nu! :)

Ella blev väääldigt trött när det var dags för middag tidigare ikväll och somnade mellan två skedar.. Hon fortsatte dock att äta halvsovandes?! Hihi, lilla hungriga tröttEllis.. Hon fick sova vidare i sin säng en liten stund men vi väckte henne ganska snart av rädsla för förstörd nattsömn. NU ska hon snart få sova för natten!

Imorgon ska vi till BVC för 8-månaders kontroll och då är det dags för BOEL-testet. Det blir nog inga problem, men jag är alltid lite nervös inför alla extrakontroller- och tester. Imorgon ska jag också träffa tjejen jag är kontaktperson åt!

Må så gott, kram!

Matglad liten tjej på resande fot! Jag är så glad att allt funkade så bra under resan.. Du är min lilla ängel, Ella.

3 Kommentarer


Publicerat av: Therese - Colins mamma

Tack! Sambon får nog ta åt sig det mesta av äran ;)

Vad är BOEL-testet för något? Vi har varit på 8-mån-kontrollen men då gjorde inte vi något sådant.

Kram!

2010-09-05 | 20:44:39

URL: http://hostherese.blogg.se/

Publicerat av: michaela

sv; jag har mailat två bilder till dig! hoppas du kan se dom :)KRAM

2010-09-05 | 20:57:53

URL: http://michson.blogg.se/

Publicerat av: Anna - Mamma till Lowa

En sån liten sötnos :)

2010-09-07 | 10:20:26

URL: http://annasvardagsliv.blogspot.comKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0