TVÅ små tänder..

Har Ella i sin mun nu! Hennes andra har tittat fram massor på bara någon dag.. Den första tog betydligt längre tid på sig så jag blev lite snopen när den hade kommit upp så mycket så snabbt..! Hennes första har dock inte kommit upp helt än men den är på god väg, nu syns den SÅ tydligt när hon ler.. :)

Jag har varit hos farmor idag och fikat, har en känsla att mina besök där kommer att ske ännu oftare framöver. ♥ Ellas mormor bakade bullar idag så vi spenderade några timmar där hemma också.. ;) MUMS!

Ella somnade innan klockan slog åtta ikväll, det verkar vara hennes nya sovtid. Oftast sover hon till 5-snåret då hon får komma över till oss och sova vidare framåt 7-8, men i natt vaknade jag vid TRE av att hon låg och pratade med sin nalle.. "Dadadadada" fick jag lyssna till i typ 40 minuter innan hon blev ledsen och ville komma upp. När hon väl låg mellan mig och J så låg hon och pratade i nästan en timme till.. Halv fem lyckades jag få henne att somna om, då gick mina ögon i kors!

Imorgon kommer hennes gammelmorföräldrar på besök! Vi har inte setts sedan Finlandsresan så det ska bli härligt!

Tack för era fina kommentarer i inlägget nedan, vad ni är fina!
KRAM


2 Kommentarer


Publicerat av: Malin Lj - Mamma till Walter

Jag förstod på mamma att provsvaren inte var så bra...:( Bra att du går dit ofta nu, hon uppskattar det säkert mycket:) Synd att vi har en bit dit, men vi har tänkt länge att vi ska ta oss tid...nu har vi legat sjuka i förkylningar 3 helger i rad, och jag har varit sjukskriven 2 veckor från mitt nya jobb för förkylning och bihåleinflammation, men förhoppningsvis blir vi friska snart o då blir det en sväng till er alla:) Hälsa henne så mycket från oss alla! Kramar

2010-09-15 | 18:17:20

URL: http://malinlj.blogg.se/

Publicerat av: Therese - Colins mamma

Colin har också fått två tänder. De kom samtidigt (skönt då han haft det lite besvärligt med dem)! Nu är nr 3 och 4 på väg :)

KRAM

2010-09-15 | 19:31:48

URL: http://hostherese.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0