Mamamam

Jag har nog varit uppe mer i natt än vad jag legat i sängen.. Några gånger gick jag dock upp med ett litet leende, för vad hörde jag från sängen mitt i allt snorande och gråt? Mamamamama. :)

Vid fyra fick hon komma över till oss och nu på morgonkvisten så har Ella kravlat runt som en dåre i sängen och hojtat papapapapa, mamamama, pampam och ooouuuee. Vid halv sju orkade jag inte längre så då fick det bli grötdags - som hon totalvägrade. Lite yoghurt gick ner istället.

Nu ska jag och J (som är sjukskriven i en vecka till) äta frukost. Och dricka KAFFE. Det behövs dessvärre för att orka med dagen just nu. Stackars J får inte lyfta tungt på en månad efter hans operation, vilket innebär att jag får göra allt heavy-lifting här hemma. Det är egentligen inget problem, men det blir helt klart lite jobbigare nu när Ellis inte är frisk.. Sådärja, dagens gnäll är avklarat - vad fint. ;)

På återskrivande och god morgon!

2 Kommentarer


Publicerat av: Soili

Nej, vad jobbigt med förkylningen! Stackars Ellis och ni också... Mormor Saara var ju så orolig att hon skulle bli förkyld den där dagen när hon satt i gräset och det blåste! Men det är ju inte säkert att det kom därifrån. Hoppas det värsta ger med sej snart. Saknar er! kram till er alla!

2010-09-07 | 08:59:18

Publicerat av: "Faster" elin

Vad fin du är Cicci! Du skriver så härligt, blir alltid glad när jag läser din blogg.Jag och min kollega brukar köra en "spykvart" , efter det blir allt lite bättre.

Krya på lillgullisen och hälsa J.

Kraam

2010-09-07 | 15:38:48Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0