Fredag.

Hej kära ni!

Jag upptäckte precis att mina mobilinlägg från gårdagen inte kom fram?! Märkligt.. Hur som helst, jag skrev bara att vi var på väg till sjukhuset för att J skulle få genomlida ytterligare en gastro och att ni skulle hålla tummarna för att allt gick bra. :) Undersökningen gick bra, tredje gången för stackars älskling så det var inget nytt direkt.. Farmor Monica passade Ella & Enzo medan vi var iväg och det hade gått superbra. Vila, potta och mat avklarades utan problem - skönt!

Jag kan konstatera att jag även denna morgon känner mig rätt trött och seg, men det brukar vända sådär framåt nio.. :) Ella har börjat vakna vid 06 men vi ligger kvar och myser till sjutiden. Då går vi upp tillsammans med pappa J och äter frukost. Mysigt!

Det är fredag återigen. Veckorna susar förbi i världens fart! Den här helgen har vi mycket trevligt att se fram emot! Imorgon kommer Ellas kusin Alfred (med familj) på besök och senare kommer också bästa Hellie. Vi ska ytterligare lite senare styra kosan mot Amazon och Hoffmaestro som spelar! KUL!

Bloggen har hamnat ganska långt ner på min prioriteringslista, som ni kanske märker.. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om och när Ella vilar är det mycket annat som ska hinnas med. MEN - ni är ganska många som kikar in dagligen och det gör mig jätteglad och det peppar så klart till fortsatt bloggande! :)
KRAM!


4 Kommentarer


Publicerat av: Therese - Colins mamma

Linnea Henriksson heter hon, sjunger jazz annars :) Hon är fortfarande med så vi får hoppas det går vägen!Ja, man är ju medveten om att det är en period i livet som sömnen får lida, det är (förhoppningsvis!) övergående. Skönt att Ella somnar lätt i alla fall. Ganska påfrestande när nattningarna tar så lång tid!KRAM

2010-09-24 | 11:14:38

URL: http://hostherese.blogg.se/

Publicerat av: Martina - Mamma till Ella

Riktigt fint namn får jag säga! :)

2010-09-28 | 11:12:02

URL: http://frumammapappabarn.blogg.se/

Publicerat av: Pauline

Hallå vart har du tagit vägen? =) Hoppas du hade roligt i lördags. Det va iaf roligt att träffa er =) Kram

2010-09-28 | 18:46:41

URL: http://paulinesvensson.blogg.se/

Publicerat av: Therese - Colins mamma

Du har fått en award av mig :)

2010-09-29 | 08:49:07

URL: http://hostherese.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0