Onsdag.

Igår var mina föräldrar här på middag, när de hade åkt så tog jag och Ellis ett bad tillsammans. Det är SÅ himla mysigt! Hon somnade redan 20.15 och sov till 04, med ett antal avbrott. Vid fyra fick hon komma över till oss och då sov vi vidare ett tag till.. Det är nu andra natten hon bökar betydligt mer än vanligt, jag undrar vad det kan bero på? Och framförallt så undrar jag om det kommer att fortsätta länge till.. Hoppas inte. ;)

J arbetar på annan ort idag och kommer därför inte hem på lunchen som han annars gör. Trist.. Vi saknar honom! Nu har ju både jag och Ellis vant oss vid att ha honom hemma.. Det börjar bli hög tid för mig att börja tänka på lunch. Jag avskyr att laga mat när det bara är till mig själv, det är så tråkigt att äta ensam! Ella håller mig sällskap så klart men det är ju inte riktigt samma sak som vuxet matsällskap.. :)

Nu hör jag att Ella har vaknat på övervåningen.. Hon snackar för fullt med något - jag gissar på nappen eller nallen. Lilla hjärtat.. Tänk att jag saknar henne på bara någon timme, fast hon bara ligger och vilar.. Nu ska jag springa upp till henne och gosa:)

Ikväll ska jag visa bilder på vårt nya fina tak! KRAM så länge!


1 Kommentarer


Publicerat av: Faster Elin

Fullmåne....både Alfred och jag sovit superdåligt i 2 nätter.

Kanske även gullisen känner av det. Kram

2010-07-28 | 14:48:01Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0