Photoshoot

Kl.17.30 ska lilla familjen fotas för en nyfödd-annons till lokala tidningarna. Spännande! Lilleman får tillbringa lite tid hos mormor och morfar så länge. Ella har varit mammig hela natten, så det har inte blivit mycket sömn.. Känns lagom passande att fotograferas just idag när jag ser ut som en levande död;)

Dagarna passerar i ett rasande tempo! På fredag jobbar pappa J sin första dag efter tio härliga pappadagar. Det kommer kännas så konstigt att vara ensam med Ella.. Men himla mysigt också så klart! Jag börjar redan känna mig stressad inför att återgå till jobbet så småningom, HUR ska jag kunna lämna hemmet när den lilla godbiten finns här?

Ella har somnat i soffan hos J så nu ska jag passa på att ta en dusch och sätta på en maskin tvätt.
Hoppas ni har fått en härlig start på veckan!

7 Kommentarer


Publicerat av: Soili

Vad spännande med bild i lokaltidningarna, undrar om de bilderna går att se i nätupplagorna. Vad roligt det var att träffa er, lilla Ella var så mysig. Vad kul med en bebis i släkten igen, det var alldeles för länge sedan. Lycka till med fotot!

Kram

2010-01-18 | 14:03:32

Publicerat av: Sanna

Du kommer bli lika snygg som alltid :) ska J vara pappaledig sen? Kram!

2010-01-18 | 15:28:42

Publicerat av: Trace

Jag tänker precis likadant - hur ska jag någonsin kunna lämna ifrån mig min lilla prins?! Konstigt att man tänker på det redan nu. Men det hör väl till processen, I guess;) Min kära börjar jobba imorgon - känns lite nervigt att vara ensam m lilleman, men det är nog bara en vanesak. Hoppas fotograferingen gått bra!

2010-01-18 | 15:55:32

URL: http://trace.blogg.se/

Publicerat av: Ida

Hej! Har precis hittat till din blogg som verkar super mysig!! Har suttit och läst en hel del inlägg och grattis till din fina dotter. Gud vilken lycka. Jag är gravid i vecka 13 och längtar så tills jag får träffa det lilla miraklet. Kram på er!

2010-01-18 | 20:53:49

URL: http://gbgida.blogg.se/

Publicerat av: Therese

Känner igen det där det är tur det finns rouge och mascara sen så kan man lura vem som helst :) kramar

2010-01-18 | 22:57:13

URL: http://theperfectwife.blogg.se/

Publicerat av: Jenny

Åååh! Jag har inte varit in på länge! GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Äntligen ! :) Hon är så fin eran lilla tjej! Det verkar som att förlossningen gick bra och att ni alla mår toppen! härligt! :) Än dröjer det tills du behöver lämna henne på dagis och jag trodde aldrig jag skulle känna att det faktiskt ska bli skönt att återgå till arbetslivet. :) Ska bara hitta jobb först ;) Stora kramar till hela familjen! :)

2010-01-19 | 10:46:43

URL: http://babylycka.blogg.se/

Publicerat av: Petra

Grattis till den lilla:)kram

2010-01-19 | 11:48:44

URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0