Liten modell och hembesök

Fotograferingen är överstökad! Studion var dessutom otroligt fin. Fotografen hade flyttat in där under hösten men invigningen var 1 december - så det var verkligen fräscht! Han tog ungefär 50 bilder i världens fart, vi valde bild nummer 2. Haha. Då var Ella fortfarande lugn, ganska snabbt så började hon vifta vilt med händerna, stoppa fingrarna i munnen och gnälla lite.. Hej hunger! Jag valde nämligen att inte amma innan för då skulle hon totaldäcka efteråt och sova på bilderna, så vi chansade lite - risken att få en massa bilder på en hungrig och gråtande Ella var ju rätt stor;) Som tur var så gick det hela bra. Hon poserade friskt.. Lyckades peta näsan, peka finger (haha, vore snyggt att ha den bilden i annonsen!) och en himla massa sköna grejer. Sötnosen. Ni läsare som är från trakten får hålla utkik i lokala tidningarna nästa vecka, jag tror Folket är snabbast på att publicera!

Vi stannade till hos mamma och pappa på väg hem för att hämta upp Enzo och där fick vi fika. Det blev ganska sent innan vi kom hem, då var både J och jag så trötta.. Ella ska vi inte tala om. Hon är en väldigt, väldigt snäll tjej - i vanliga fall. Men när vi kom hem igår så var hon jätteledsen och ingenting hjälpte. Det kanske blev lite väl mycket bilåkande igår, ungefär 10 mil totalt och det är det längsta hon åkt hittills. Av- och påklädning vid fyra tillfällen på kort tid utöver allt bilåkande är väl ingen höjdare kanske.. Vi är inte vana vid att hon är ledsen, för hon är verkligen lugn och snäll i vanliga fall och gnäller sällan. När hon väl gnäller så lugnar hon sig direkt bara vi rättar till det som felar. Hon är så fin:)

Vi ringde till BVC nyss. När vi lämnade BB så fick vi veta att BVC skulle höra av sig väldigt snart och boka in ett hembesök - så nu när vi varit hemma i över en vecka så började vi undra.. MEN, på torsdag får vi besök! Jag vet inte riktigt vad ett hembesök från BVC brukar innehålla, men det blir nog trevligt.

Idag ska vi städa här hemma, nu kan jag inte blunda för dammråttorna längre;) Hoppas ni har roligare saker för er! Kram!

2 Kommentarer


Publicerat av: Katrin

Usch..prata inte om städning.. =)

När bvc kommer hem brukar de väga och mäta och ge ad-droppar, lite tidningar och information. Det gjorde de iaf till oss.

Kram kram

2010-01-19 | 13:39:16

URL: http://vardagenvar.blogg.se/

Publicerat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

När bvc kom till oss så prata dom bara lite och fyllde i papper om eventuella sjukdomar som barnet kunde få (som gick i släkten) så fick man d-droppar och bvc-boken : )

2010-01-19 | 15:10:49

URL: http://freijasmamma.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0