Hej v.41!

Jahopp, då har vi börjat gå över tiden.. Idag går vi nämligen in i vecka 41. Jag har knappt sovit en blund i natt men är ändå uppe med tuppen då vi har tid hos barnmorskan kl.08. Hej och hå! Molvärken har tilltagit ytterligare sedan igår och sammandragningarna likaså. Nu börjar jag bli otålig.. Kan vi inte bara tuta och köra nu?

V e c k a  4 1.
Barnet:
Väntar bara på rätt tillfälle och kan dröja till både vecka 42 och 43...
Mamman: Det är inte ovanligt att gå över tiden. Plus/minus 14 dagar kring beräknad nedkomst är helt normalt. Förstföderskan går vanligtvis lite längre över tiden än omföderskan. Faktum är att bara tio procent föder på utsatt datum. Det är en klen tröst då dessa dagar allmänt anses vara lika långa som hela graviditeten. Det är tungt och det är långsamt. Men snart, snart är det över.
Källa: libero.se

Jag känner mig som en tickande bomb.. Med konstig navel. ;) Enda stället som jag fått lite, lite bristningar på är vid mitt piercinghål ovanför naveln - annars nada. Mer bristningar hade förmodligen inte bekymrat mig så mycket, men å andra sidan är det ju trevligt att slippa..


2 Kommentarer


Publicerat av: Helena

Men nu får lill flickan allt ta o titta fram. :-P börjar själv bli otålig fast jag har några veckor kvar. Ryggen har tagit så stor skada och värre blir det. Men inte långt kvar att jobba så jag får kurera mig då.

2010-01-07 | 08:53:34

URL: http://helenan.blogg.se/

Publicerat av: Charlotte - Gravid

fina magen :)

Lycka till sen när det sätter igång på riktigt :)

Kram

2010-01-07 | 12:04:51

URL: http://charlottegaines.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0