Härlig lördag!

Vilken urmysig dag det har varit!

Vi åkte till Tuna Park och hoppades på att hitta lite kläder till Ellisen för presentkortet hon fick från J:s jobb. Vi hittade massor! Vi hade med oss Bugaboon och det funkade jättebra, den fick plats i bagaget på bilen utan några som helst problem (vi har inte testat tidigare). Skönt att slippa släpa med babyskyddet som väger bly! Vi startade besöket med ett blöjbyte och amning för att Ella sedan skulle kunna sova i vagnen när vi gick i affärer. Hon var så duktig så! Vi hittade inte bara kläder till Ellisen utan lite smått åt mamma och pappa också, och det är ju alltid trevligt.

Just det, vi mötte ett av paren som var med på föräldrautbildningen och deras söta dotter Alva också! Hon föddes den 13e men var beräknad att komma den 6e, precis som Ella. Åh, det var så roligt att ses men det var snopet att mötas just där och då:)

Innan vi skulle åka hem så gjorde vi samma procedur som när vi kom, matdags och blöjbyte! Sen var Ella nöjd och glad hela vägen hem till farfar där vi hämtade upp Enzo. Vi vågade inte lämna honom ensam pga hans tillstånd, men det gjorde honom inte så mycket att bli bortlämnad - han blev så glad för att få åka iväg till Göran och Marianne!

Jag måste verkligen rekommendera just Tuna Park för småbarnsfamiljer! Ett lagom stort köpcentrum med bra parkering, flera olika restauranger och fik, flera toaletter med skötbord samt ett amningsrum med toalett + skötbord i direkt anslutning. Kanon - speciellt för mig som inte känner mig helt bekväm med att slänga fram bröstet mitt bland en massa folk..

Nu ikväll har Göran och Marianne varit här på fika och firat J:s födelsedag. Även min lillebror tittade in en liten sväng innan han skulle vidare på fest hos en kompis som bor precis i närheten. Kompisen bor faktiskt i vår första lägenhet för att vara exakt;)

Nu ska vi äta middag och sedan se finalen av Robinson. Snart ska jag slänga in ett inlägg för att visa Ellas nya babysitter som vi förälskat oss i. Kram på er!1 Kommentarer


Publicerat av: Hanna

Du slapp dela amningsrum i alla fall? Ibland när jag suttit där inne har det kommit in fler och satt sig, själv har jag snällt väntat på min tur innan jag gått in. Men det är väl olika. Jag tyckte som du, ammade helst också i lugn och ro. Det är så mysigt (och så kort tid) att jag ville ha det alldeles för mig själv utan massa nyfikna blickar och ståhej runt omkring.

2010-01-31 | 07:05:24

URL: http://hannasfoton.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0