Grattis

till världens bästa fästman och pappa som fyller 25 år idag! Han kommer hem på lunchen vid tolv och då ska han få sin present.. Jag är smått nervös då presenten är lite av en chansning, men jag hoppas att han tycker om den:)

Grattis också till världens bästa morfar (Ellas gammelmorfar) som även han fyller år idag! Vi ska till mormor & morfar och äta smörgåstårta ikväll men innan dess ska J firas av hans mamma + Lars. Innan det sker så ska vi till BVC. Jag hade sett fram emot en promenad dit, men det är nog bara att glömma med tanke på vädret.. Det ska bli så kul att se hur mycket Ella lagt på sig sen förra veckan!

J:s "officiella" födelsedagsfirande skjuter vi på till i februari förresten, så ni vänner behöver inte undra;) Det har varit så tätt med besök på sistone så J valde själv att ta det lite senare. Det är bättre för Ellisen också om hon är lite äldre..


1 Kommentarer


Publicerat av: Farmor/svärmor

Ja må han leva...GRATTIS till 25 år, fina älskade sonen Joakim. Som mamma har jag alltid varit väldigt stolt över dig, du är en kanonkille; snäll, omtänksam, duktig, klok etc.(listan kan göras lång). När jag nu ser dig som fästman till fina Cecilia, husse till goa Enzo & pappa till underbara lilla Ella, så nästan spricker mitt hjärta av glädje! Du "tar hand om" er lilla fina familj på bästa sätt. Jag njuter av att se hur du tittar på familjen med kärlek & stolthet...(oj, detta blev känsligt snyft)...Vi ses i eftermiddag...

Kramar från en mkt. stolt mamma/farmor/svärmor

2010-01-28 | 11:55:12Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0