Börjar bli lite tjatigt

Hände inte mycket på bebisfronten i natt heller, hörrni.. Jag tycker hela graviditeten har gått otroligt snabbt, nästan lite för snabbt emellanåt - men nu känns det som om tiden stannat upp totalt! Dagarna segar sig förbi och vi väntar bara på ett tecken att NU händer det något.

Vi vågar inte planera alltför mycket, inte åka för långt bort eller lämna kvar städ, disk, sopor osv till dagen därpå utifall förlossningen skulle starta.. ALLT kretsar verkligen kring bebis just nu, vi varken tänker eller pratar om så mycket annat.. Så fort vi ringer någonstans frågar folk om det är dags och vi får gång på gång svara: nej, inte än..

Det är spännande att vara så nära målet nu, men jag skulle SÅ gärna skynda på saker en aning! Otålig är väl bara förnamnet;)

Uppdaterat 13.30: Nu ska vi bege oss ut på en långpromenad (så långt det bara går i mitt tillstånd, haha), sen blir det Monopol här hemma följt av middag hos lilla farmor. Lite planer har vi lyckats med för att få tiden att gå i alla fall:)


11 Kommentarer


Publicerat av: Fru Evelina - Happily Ever After

hihi ja de sista dagarna är verkligen sega!! jag GRÄT den sista dan och bönade och bad till elion att komma ut haha... och samma kväll gick ju vattnet så han hörde och kände kanske hur förtvivlad jag var och hur ont jag hade hela tiden och överallt... men, nu saknar jag det redan så hur knäppt du än tycker det låter just nu -NJUUUUUT!! :-DKram!

2010-01-03 | 12:40:56

URL: http://happilyeverafter.se

Publicerat av: C

Samma här! Och bf har inte ens passerat men i min hjärna är vi tydligen redan inne på övertid :-P Jag trodde verkligen jag skulle föda några dagar före bf men så verkar det ju inte bli. Har känningar hela tiden men det vill ju inte dra igång ordentligt. Och precis som du säger så kretsar alla tankar på bebis och förlossning.. man orkar inte röra sig så mkt för man är så stor, tung och otymplig och man vill inte åka för långt bort ifall nått händer. Man är stuck hemma helt enkelt med en STOR längtan efter bebis och förlossning. Men håll ut, snart är vi i mål!!! Bf är snart här! :-D2010-01-03 | 12:59:14

URL: http://cblog.blogg.se/

Publicerat av: C

Nej, tyvärr inte. Det är samma lika här som hos dig. Molvärk mest. Några förvärkar inatt men inget som drog igång. SUCK. Ska nog till IKEA idag och knata. Se om det drar igång nått. Kan inte bara gå här hemma och vänta. Blir galen! :-) Håller tummarna för att det startar för dig och mig snaaart. Det kan ju komma smygandes, värkarna, eller så pang bom startar det från ingenstans. Så vi får försöka ha tålamod helt enkelt ;-P

2010-01-03 | 13:06:09

URL: http://cblog.blogg.se/

Publicerat av: C

Det är nog som Evelina skriver, sen kommer vi längta tillbaka för att vi tyckte förlossningen var så häftig. :-D

2010-01-03 | 13:07:47

URL: http://cblog.blogg.se/

Publicerat av: Anna

Men nu är det ju inte långt kvar och ni har ju inte passerat BF. Men jag förstår att ni är otåliga nu. Jag har umgåtts med kompisar från i onsdags till idag och de har tvillingtjejer på 6 mån. Just nu har jag lite abstinens tror jag...

Kramar

2010-01-03 | 13:23:17

URL: http://anna1441.webblogg.se/

Publicerat av: Therese

Ja, hans födsel sammanföll ju så bra med julledigheten. Men det kommer nog kännas konstigt när man ska vara hemma ensam om dagarna! Håller med om att de sista dagarna kändes långa, jag var inte inställd på att gå över tiden heller. Som tur var kom han en dag efter BF :)En god fortsättning till dig med! kramar

2010-01-03 | 19:38:43

URL: http://tezzas.blogg.se/

Publicerat av: C

Jag är inte heller inställd på att gå över. Sista dagarna är SEEEGA! Man väntar ju på det häftigaste man varit med om i ens liv.

2010-01-03 | 21:55:07

URL: http://cblog.blogg.se/

Publicerat av: C

Jag är inte heller inställd på att gå över. Sista dagarna är SEEEGA! Man väntar ju på det häftigaste man varit med om i ens liv.

2010-01-03 | 21:55:32

URL: http://cblog.blogg.se/

Publicerat av: Malin Lj - Mamma till Walter!

Åh det är verkligen nära nu!! Kommer tänka på er när det sätter igång och jag håller alla tummar för att det ska göra det snart för er:) Så spännande!Många kramar från oss, som nu är i kalla Kiruna:)

2010-01-04 | 00:29:35

URL: http://malinlj.blogg.se/

Publicerat av: jen

God fortsättning på de nya året!

Kram

2010-01-04 | 11:17:15

URL: http://jenfager.blogg.se/

Publicerat av: madelene laurell

hej jag fick ett jätte bra tips när jag gick å väntade, sperma löser upp o sätter fart på förlossningen, kanske inte är något man direkt vill så här i slutet, men det funkar :) mys på kvället, ligg kvar, sov o sen blir det bb på morgonen, lycka till :)

2010-01-05 | 20:33:47Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0