BF-dagen är här!

Men var är du lilla tösen? :)

Natten var lugn, i vanlig ordning. Enbart ett toabesök, jag vaknade dock av molvärk några gånger.. Nu på morgonen har den molande värken blivit värre så jag tog en Alvedon till slut - då släppte det lite! Skönt!

Dagen idag kommer nog att bli fortsatt lugn, vi startade dagen med att ligga kvar länge och småprata. Nu har vi ätit en SEN men god frukost och hade tänkt förflytta oss till soffan för lite filmtittande! J är ledig från jobbet idag och det är så mysigt att ha honom hemma. 

När vi väl åker in till förlossningen hoppas jag att jag hinner meddela här på bloggen, så ni vet:) Men det verkar ju onekligen dra ut på tiden..
Ha en riktigt härlig onsdag alla fina!
Kram!


7 Kommentarer


Publicerat av: Johanna

Ett tips är att förbereda ett inlägg som det bara är att klicka publicera på när ni väl åker.

2010-01-06 | 13:11:21

URL: http://sincerelyjohanna.blogspot.com/

Publicerat av: Katrin

Men då kanske hon väljer att kika ut på "min" dag, söndag, då ;)

När vår bf dag kom hade jag inte den minsta känning/värk eller liknande.. bara två ballonger till fötter ;) Sen valde han ju att kika ut fyra långa dagar efter bf. Och fort gick det!Ha en fin dag och hoppas du hinner meddela oss när ni är på g =) kramkram

2010-01-06 | 13:20:01

URL: http://vardagenvar.blogg.se/

Publicerat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Spännande. Nu kommer man ju kika in flera gånger om dagen för att se om något händer. Lycka till när det väl är dags : )

2010-01-06 | 14:02:25

URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Publicerat av: hellie

oj vad många som är engagerade i graviditeten här gumman;) haha.. alla tips och värmande ord är väl roliga att läsa? :) jaaa visst e låten fiiiin, den går på repeat all day long, emil är galen på mig för när jag hittar ngn bra låt så spelas den om, och om och om igen;) haha.pusspuss gumsilumsan! hellan

2010-01-06 | 16:54:28

Publicerat av: Diana - Gravid ♥

Åh, såååå spännande

2010-01-06 | 19:10:06

URL: http://dianasblogg.blogg.se/

Publicerat av: Therese

Det kanske blir den 9e då på min dag :) det ska bli ännu kallare..huu perfekt att vara inne och mysa med en liten bebis. Många kramar

2010-01-06 | 21:57:08

URL: http://theperfectwife.blogg.se/

Publicerat av: sandra

Förstår att ni längtar nu! Våran Wilda kom ju 8 dagar "försent". Dagarna kändes oändliga. Men den som väntar på nått gott... :) Lycka till!

2010-01-06 | 22:32:29

URL: http://sandiesun.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0