BF + 2 dagar

Värkarna är fortfarande ganska oregelbundna, kommer med 10-45 minuters mellanrum i nuläget. Det har hållt på hela natten och jag har inte sovit alls mycket.. Lyckades sova 1½ timme sammanhängande nu på morgonen och det var SÅ skönt! Jag har ständig molvärk i ryggen men annars mår jag ganska fint. Än finns det hopp om livet;) Jag börjar i ärlighetens namn ledsna på att veta om att jag är öppen flera centimeter, ha värkar men ändå stå och trampa på samma ställe..

Älskling är hemma från jobbet idag, han vågade inte åka iväg imorse. Han har bäddat ner mig i soffan för fortsatt vila och håller på med frukost just nu. Vi ska plocka bort julgranen idag och så vill jag ut och gå en liten sväng, och kanske se en film! Vi ska försöka köra på precis som vanligt (med lite mer vila bara), annars blir vi nog tokiga!

Har ni några förslag på saker att göra som får tiden att gå?

7 Kommentarer


Publicerat av: Anna

Handskriv ett brev om hur du och J känner er just nu och era förväntningar inför framtiden, lägg i ett kuvert och spara det på ett bra ställe. Det är något som "lill tjejen" kommer att uppskatta att läsa som vuxen!

LYCKA TILL!!!!!

2010-01-08 | 11:13:46

Publicerat av: Elin

Förlossningen med Alfred började med att vattnet gick, missfärgat då han bajsat i vattnet. Dvs vi fick ta hela biten du nu klarar av hemma på förlossningen....inte så roligt.

Vila och fyll på med mat, det blir inte så mkt äta sedan....

Lycka till, du/ni kommer fixa det galant! Kram

2010-01-08 | 11:16:31

Publicerat av: Therese

se på film är nog en bra ide och vila om det går. Massage och en varm dusch, äta. Lycka till och hoppas det kommer igång på riktigt snart, många kramar

2010-01-08 | 11:45:37

URL: http://theperfectwife.blogg.se/

Publicerat av: C

Tack snälla, totalt uppgiven är jag inte. Vet ju att det är inom räckhåll. Bara så otroligt otålig. Det pendlar. Ja du vet ju.. du har ju samma läge.Kämpa på du med!!! Snart har vi våra små!!!Kramar!!

2010-01-08 | 14:12:52

URL: http://cblog.blogg.se/

Publicerat av: C

Vila, film, äta, städa (med måtta) är väl bästa aktiviteterna just nu ;-P

2010-01-08 | 14:28:41

URL: http://cblog.blogg.se/

Publicerat av: Camilla E Lindström

Åh va spännande, all lycka inför den stundande förlossningen.Kramelikram Camilla

2010-01-08 | 15:23:25

URL: http://emring.blogspot.com

Publicerat av: Tova

Åh vad spännande!!

Själv är jag i v. 40 imorgon, väntar bara på att lillgrabben ska komma ut men han verkar riktigt envis. Känner inga förvärkar, sammandragningar eller tecken whatsoever.

För vissa kan det ju dock hända väldigt plötsligt, så jag hoppas jag är en av dom ;)

lycka till & kram!

2010-01-08 | 19:16:48

URL: http://www.metrobloggen.se/trassletKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0