11 månader

Nu är vintern här på riktigt och IDAG blir Ella hela 11 månader! Jag blir nostalgisk nästan varje dag numera och tänker tillbaka på hur vardagen såg ut för ungefär ett år sedan. Då var jag höggravid med världens foglossning och vankade runt här hemma, jag kämpade på så gott det gick både ute i trädgården och här hemma (och främst i Ellas blivande rum) efter flytten i oktober - men främst så längtade jag.. Jag längtade något otroligt efter vår lilla tjej. BF var den 6e januari, men hon låg kvar i magen och gosade i ytterligare tre dagar. Jag kände mig så otålig och gjorde nästan allt för att få möta henne så snart som möjligt. Så här i efterhand så klandrar jag henne inte för att hon avvaktade lite, det var ju så himla kallt! Jag minns att det var -26 grader ute samma natt/morgon som vi åkte till Förlossningen, vem skulle inte dra sig för att titta ut i den kylan?

Jag har suttit och tittat igenom bildmappen Januari 2010 på datorn och fällt många tårar av glädje och lycka! Jag är så lyckligt lottad som får hänga med i livets fantastiska resa på detta sätt, som MAMMA! Det trodde jag i ärlighetens namn inte att jag skulle få uppleva den 25e januari 2009 då vi förlorade en liten Mini i v.10Ödet(?) ville dock annorlunda och vi fick bästaste Ella ett knappt år efteråt. Jag lovade mig själv från start att jag skulle njuta av varje sekund med henne, och det försöker jag verkligen att göra..

Ordet älskar är starkt, men inte tillräckligt starkt för att duga som beskrivning av min kärlek till henne. Det går bara inte att sätta ord på så stora känslor.. Men ÄLSKAR henne, det gör jag ju så klart! Så mycket så det gör ont. 


Jag och en liten, liten spädisElla♥
Tänk att det var just hon som bodde i min mage så länge..


3 Kommentarer


Publicerat av: camilla

Så fint du skriver Cicci! Ella ska vara stolt över att ha så fina föräldrar som er. Det var just hon som var meningen för er! <3

Många kramar!

2010-12-09 | 21:16:31

URL: http://vitarummet.blogg.se/

Publicerat av: Erica

Vilken otroligt fin bild på dig och Ella. Den talar verkligen... :)

2010-12-10 | 01:55:07

URL: http://www.mylifeasica.blogspot.com

Publicerat av: Fia

Har nyss hittat hit och tycker otroligt mycket om din blogg. Tråkigt o höra att ni förlorade ett barn innan Ella kom men grattis till att ni tillslut fick en så fin tjej som Ella. Har bara en liten fråga. När fick du veta att du hade Ella i magen och i vilken vecka va du då?

2010-12-11 | 11:25:26Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0