Onsdag.

Det känns nästan som om det vore helg idag.. J är nämligen hemma från jobbet pga ond ischias. Det är så klart inte roligt, men det känns som sagt som helg när även han är hemma. Jag hoppas så klart att han blir bra på momangen men skulle ljuga om jag sa att det inte var mysigt att ha honom hemma..

Ella somnade 21 igår och sov till 07 utan uppvak. Skönt! Det känns som att vi har funnit "vår" metod när det gäller hennes sömn och att natta henne. Hoppas att det fortsätter så här nu, men det verkar ju onekligen så..

Jag och Ella ska fly hemmet idag så J får vila upp sig ordentligt. Min mamma kommer och hämtar upp oss efter lunch och så ska vi åka till Eskilstuna för lite shopping. Ikväll ska vi dessutom försöka ta oss till svärmors Glöggkväll! Det blir med andra ord en heldag med mami. ♥

Tack för era kommentarer angående min dåliga dag! Jag kan gladeligen berätta att jag är mitt vanliga jag idag. :) Alla har dåliga dagar, det vet jag. Men jag avskyr verkligen när det händer..

Ha nu en härlig onsdag alla fina!
STOR kram!

2 Kommentarer


Publicerat av: Anna - Mamma till Lowa

Vad skönt att nätterna funkar hos er igen. Det gör de inte här. Efter vi var borta på 30-årsfesten i lördags är allt upp och ned igen. Gallskrik så fort vi lägger ner henne i sängen. Vi försöker med 5-minutersmetoden (som funkade perfekt förut) men nu blir hon helt hysteriskt och det klarar inte jag av. Kom på att hon är inne i separationsfasen nu och då var det tydligen ingen bra ide med dessa olika "metoder". Antar att vi får ha några jobbiga kvällar ett tag, vill ju inte ha henne gallskrikandes i sängen, gör alldeles för ont i hjärtat.

2010-12-08 | 11:25:59

URL: http://annasvardagsliv.blogspot.com

Publicerat av: Soili

Ha det så mysigt på glöggkvällen!

Kram

2010-12-08 | 14:06:52

URL: http://annakristinas.webblogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0