Julledigt...

har min älskade J alldeles strax! Underbart! Det känns lite synd att vi inleder ledigheten med en natt ifrån varann bara, jag ska nämligen hoppa in extra på jobbet imorgon natt.. Jag jobbar två nätter även nästa vecka, men sen ska jag nog inte ställa upp någonting förrän jag jobbar "på riktigt" igen. Jag vill NJUTA ordentligt av sista månaden hemma med världens bästa Ellis. ♥ När mamman jobbar och står i så ska E & bästa pappan busa hela dagarna! Det blir... annorlunda, och lite konstigt... I alla fall i början. :)

Jag har skrivit två inköpslistor nu under eftermiddagen, en till jul och en till nyår. Det är så roligt med allt som sker nu, jag älskar verkligen att planera inför fest & firande!

Ella vaknar säkert vilken sekund som helst, så jag ska passa på att röja upp lite bland leksakerna i vardagsrummet. Oftast brukar jag låta allt sånt vara framme tills hon lagt sig för natten, det känns onödigt att plocka medan hon är vaken.. Hon drar ju ändå fram allting på nolltid igen. ;) Just nu orkar jag dock inte se på eländet, och det kan vara trevligt för J att komma hem utan att behöva se efter vart han sätter fötterna.

På återskrivande!
Puss&kram.

0 Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0