Hej då underbara fredag!

Och hej på ER! Jag har inte haft tid för datorn idag, men ni är ganska många som kikat in.. Sorry om jag gjorde er besvikna. ;)

Ella var ledsen till och från under hela kvällen/natten som gick, men vaknade aldrig till ordentligt utan grät och bökade i sömnen.. Hon sov från 19.45 till 07.40 vilket är nytt rekord. Det är dock "tack vare" den dumma förkylningen, hon är liksom helt ihjäl.. Stackars Ellis. Vi får se hur det blir i natt, J håller nämligen på att lägga henne just precis nu. Hon var riktigt trött när de gick upp, så jag vågar mig på att gissa att det går undan även ikväll.

J har förresten varit hemma från jobbet idag också, då hans ischias inte är bättre. Han ringde sjukgymnasten tidigt imorse men ringde aldrig upp. Dåligt av dem! Själva idén med telefonsvarare känns ganska onödig då.

Vi har haft besök av mina morföräldrar men jag har också ägnat mig åt att köra några maskiner tvätt, handtvätt, paketinslagning, städ osv idag. Alla våra julklappar och födelsedagspresenter till Ellisen är nu både inköpta och inslagna. Skönt att ha det gjort i god tid! Vi lär ju ha mycket att stå i både kring jul och hennes födelsedag ändå..

Jag fick ett samtal under eftermiddagen från jobbet, det var kris med personal så jag hoppar in 11-20 imorgon. Så morgondagen kommer med andra ord inte att bjuda på så mycket mer än arbete för min del.. Jag kände inte att jag kunde tacka nej när jag fick förfrågan, den lilla lönen som blir åker direkt in på bröllopskontot!

Hoppas att ni har haft en härlig fredag så här långt och att er helg blir minst lika bra!
På återskrivande.. :) Kram!


1 Kommentarer


Publicerat av: hellie

jobba på gumman! synd som sjutton att vi ej kunde ses men hoppas verkligen att det kan gå innan jul. emil ville också så gärna. vi rings och planerar. puss darl.

2010-12-11 | 09:30:26Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0