Fredag.

Ella somnade vid 21.30 igår och sov fram till 07 imorse med några få nappinstoppningar. En helt okej natt med andra ord! Blöjan hade dock läckt så både sängen och lilla Ellis var våta. Vi har inte varit med om en läckande blöja på många, många månader och aldrig en en kissblöja.. Så det var något nytt. ;)

Jag gick in på Evelinas blogg förut och upptäckte till min förvåning att jag (eller Ella rättare sagt) vunnit en barnsits från In the pocket baby i hennes julkalender! KUL!

Idag startar helgen och det är dessutom precis en vecka kvar till julafton. Det snöar för fullt ute så jag gissar att jag får ägna mig åt att skotta när Ellisen vilar.. Det är en nackdel med att ha hus på vintern - det och dyra värmeräkningar förstås!

J ska iväg på julbord med jobbet ikväll och imorgon på dagen så ska han skjuta pistol så jag och E blir själva lite mer än vanligt denna helg. I helgen väntar vi besök från Helene också, men vi vet inte riktigt NÄR än. :) Helgen ser ut att bli lugn, vi har inte planerat särskilt mycket. Jag gissar att vi kommer ha fullt upp med planeringen inför jul och nyår! Jag hoppas på att hinna planera lite mer inför Ellas kalas också.. Planera, planera, planera. Hur skoj som helst när det är så underbara saker som ska firas! 

Hoppas ni har fått en härlig start på dagen. Kramkram! 

2 Kommentarer


Publicerat av: "faster" elin

Grattis til vinsten! Min fina vän Fia är (en av)designern bakom märket. Deras haklappar är mina favoriter.



Ha en härlig 4:e advent!

Kram från sjukstugan

2010-12-17 | 15:21:27

Publicerat av: camilla

Grattis till vinsten! Vilken tur du har! Älskar btw Ellas busmin ;)

Puss

2010-12-18 | 11:53:41

URL: http://vitarummet.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0