Fjärde advent.


Och så var det fjärde, och sista ljuset tänt. Vi hade en mysig frukost då vi såg julkalendern och tände ljuset, riktigt mysigt! Sen fick vi ett riktigt ryck  och städade i ett par timmar, jag ägnade mig åt att skotta också.. Fy tusan vad det hade snöat under natten - och det verkar fortsätta i samma anda, så jag antar att det får bli en till svängom med skyffeln snart. Det syns knappt att jag skottade förut!

Vi har haft fikabesök av min pappa (mamma jobbar) och vi väntar mer besök under eftermiddagen, Helene kommer nämligen. Det ska bli SÅ skoj!

Nu är J iväg en stund, så jag och Ella har busat för fullt och läst ett par böcker. Hon tar några steg på egen hand (hon har dock inte lyckats ta 21 nonstop igen), men det känns fortfarande tryggare med mamma eller pappa i ena handen.. Hon gillar inte sin gåvagn så för tillfället gör vi inte så mycket annat än går runt, runt, runt. ;)

Hoppas ni njuter av helgen! Det gör verkligen vi, vi är så glada att pappa J finns hemma! Han jobbar bara måndag och tisdag i veckan som kommer, sen har han tagit lite julledigt. Underbart!

Kram på er!


0 Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0