Finfina hjältar.

Jag tittar på Svenska Hjältar-galan på fyran och det trillar tårar nedför mina kinder med jämna mellanrum... Vilka öden, men framförallt - vilka människor!

Den här dagen har gått på tok för snabbt, precis som alla andra dagar med andra ord! Bland annat så har min mamma hälsat på och så har vi tagit en pulkapromenad samt ägnat oss åt jul- och bröllopsplanering (lika bra att diskutera båda när listor, pennor, papper osv ändå är framme).. Jag hade ett härligt samtal med min kära H också som jag glädjer mig åt fortfarande.

J håller på att natta Ellisen på övervåningen just nu och jag lyssnar till hennes ledsna stämma härifrån soffan. Hon är så trött, så trött men totalvägrar att somna.. Hon är ganska kinkig överlag just nu pga förkylningen, men jag misstänker starkt att en tand är på G också. Dubbelt trubbel alltså. Stackars lilla hjärtat..

Så fort galan är slut så är det läggdags även för min del. Jag är riktigt trött och imorgon måste jag ha kraft trots förkylningen - för på eftermiddagen ska jag nämligen ägna mig åt mitt kontaktpersonskap!

Må så gott allihop, hoppas att ni har haft en fin lucia!
Kramkram.

3 Kommentarer


Publicerat av: Riita

Ett litet tips från en erfaren mamma:

Om Ella har svårt för att somna gör såhär: Ta en bomullstuss och häll på vodka. Sen baddar du fontanellen, hon kommer sova som en stock hela natten...

2010-12-13 | 21:30:06

Publicerat av: Malin Lj - Mamma till Walter

Va duktig du är som är kontaktperson!:)Här är det också förkylt...vi har legat sjuka alla tre hela helgen. Pappa Robert ska till jobbet imorgon igen, men jag och Walter blir hemma. Vi är båda genomförkylda fortfarande:( Hoppas ni (och vi) blir bättre snart!Kram och hälsa alla!

2010-12-13 | 22:25:52

URL: http://malinlj.blogg.se/

Publicerat av: Anonym

tack för ditt stöd gumman och värmande samtal.puss hellie

2010-12-14 | 16:31:08Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0