05:15

väcktes jag & pappa J av en ledsen (men pigg) Ella som absolut inte ville vara kvar i sin spjälsäng. Hon fick komma över till oss men kom aldrig till ro, vi låg dock kvar till halv sju och "mornade" oss.. Hon somnade 20.30 igår i min famn, jag skulle bara gosa och dansa lite med henne precis som jag brukar - men hon somnade på fem röda. Det kanske inte var så smart att låta henne somna så, men det gick så fort.. Nu får vi se hur läggningen blir ikväll, det kanske blir extra jobbigt pga det. Vem vet.

J har traskat iväg mot jobbet och vi sitter i soffan och ser på Playhouse Disney en stund. Jag orkar inte göra så mycket annat just nu.. Gissar på att det blir en tidig förmiddagsvila för Ellisen, så då ska nog jag göra detsamma. Det är julfika på jobbet idag mellan 10-12, det hade varit trevligt att gå på - men trötthet + oväder gör att det inte lockar det minsta för tillfället. Hoppas jag får min julklapp ändå. ;)

Nu ska jag dricka upp min kaffe och sen hoppas jag på att få borsta tänderna i lugn och ro.. Har oftast en liten busunge som sliter och drar i mig under tiden!
Hej så länge!

3 Kommentarer


Publicerat av: Sara Li

Tack för de jätte fina julkortet! Verkligen jätte fina:) Hoppas allt är bra, hälsa Jocke. God Jul! Kram

2010-12-16 | 12:07:10

URL: http://slv.blogg.se/

Publicerat av: Camilla

Skulle precis som Sara Li tacka för det supefina julkortet! Vilken glad överraskning att komma hem till, det sitter nu på vår kyl ;) Tack ska ni ha <3Puss & Kram Milla & Nicke

2010-12-16 | 17:33:09

URL: http://vitarummet.blogg.se/

Publicerat av: Madde

Jobbigt våran Filip har sovit sin första hela natt utan att vakna och äta:)

2010-12-17 | 08:47:04

URL: http://mrsmaddy.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0