Motionera mera!

Igår kväll svängde jag förbi simhallen för några längder.. Eftersom jag inte simmat något hittills under hela graviditeten så visste jag inte riktigt hur pass mycket jag vågade ta ut mig. Jag simmade nog lite för mycket kan jag konstatera så här i efterhand, men skönt var det! Jag ska försöka ta mig tid till att simma en gång i veckan (fler gånger än så funkar nog aldrig med jobbschemat) utöver mina dagliga promenader. Även om kroppen inte riktigt vill samarbeta till 100% hela tiden så tycker jag att det är så skönt att röra på mig, i min egen takt så klart:) Det är tyvärr slut på långa, raska promenader då det känns som att kroppen mest tar stryk av det i nuläget, men i vinter hoppas jag på rejäla promenader med både hund och barnvagn istället! Så småningom hade jag eventuellt tänkt börja träna på Nautilus, men det får bli betydligt längre fram - i april kanske!

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och bläddra i nya Mama som kom igår! Jag har börjat prenumerera på den nu, lite tidigt kan tyckas - men det är den tidningen känns mest aktuell och lockande just nu.

                                                                                                                                                               

TACK för era värmande ord kring inlägget längre ner. Jag känner mig så lyckligt lottad som har vänner (och helt okända!) som bryr sig, engagerar sig och bara är allmänt rara och förtjusande! Stort tack!

1 Kommentarer


Publicerat av: Fru Evelina

ja det känns lite knas när kroppen helt plötsligt hindrar en från att röra på sig... meeen, det är väl bara att lyssna på kroppen, eller försöka iaf haha!kramar

2009-09-04 | 15:41:30

URL: http://happilyeverafter.seKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0