Morgontrött

Jag sitter här och äter min frukost. Har precis varit ute på morgonrundan med Enzo, men han har krupit ner under täcket med pappa igen.. Myspys. Jag ska alldeles strax till jobbet, dagens pass slutar inte förrän 21 ikväll. Det ska nog gå bra, mycket hänger ju faktiskt på inställningen! :)

Ikväll kommer mamma och pappa samt Monica och Lars hem från sina semestrar! Det ska bli härligt att träffa alla igen! (Får dock bli efter helgen..)

I natt är första natten som jag drömt om bebis riktigt ordentligt för första gången. Väldigt tidigt i graviditeten drömde jag lite grann, men bara som små glimtar - nu kändes det som drömmen var jättelång! Det var en alldeles perfekt liten bebis, men det konstiga var att direkt efter förlossningen så ilade jag till jobbet så det var älsklingen som fick stanna kvar på BB.. Jag mötte upp dem hemma efter mitt jobbpass var slut, haha. I drömmen kallade bebis vid ett namn vi inte ens tänkt på tidigare, måste diskutera det med J sen:)

Ha nu en riktigt bra helg allihop!
KRAM!

1 Kommentarer


Publicerat av: Jenny

Hej! Det är ingen bok som jag aktivt jobbar på utan det kommer till nåt kapitel då och då när jag känner att jag har hittat inspiration :-) Vem vet om den nån dag ens blir klar och kanske inskickad för publicering.. :) Det är hur som helst en roman/självbiografi.. Tar delar ur mitt eget liv som inspiration och ändrar det lite för läsarens spännings skull :) Läste inlägget nu lite längre ner och beklagar verlkigen! Hade ingen aning men förstår verkligen att det varit/är svårt att prata om! tycker du är stark som ändå skriver ut det och vågar dela med dig! Bebis i din mage kan skatta sig lycklig som är så efterlängtad! <3 Stora kramar

2009-09-06 | 13:38:40

URL: http://babylycka.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0