Lunch, bankmöte, fika, snabbvisit och väntan på middag

Så har min dag idag hittills sett ut.

Älskling kom hem tidigare från jobbet pga bankmötet kl.13. Han var så pass tidig att vi hann luncha tillsammans på thairestaurangen - mysigt! Vi satt och pratade bort tiden så vi fick skynda till banken, vi hann dock dit i god tid ändå:) Träffade vår nya kontaktperson (handläggare?) på banken och gick igenom alla papper och beslut kring husköpet. Nästa vecka är det dags att slutföra affären..

Efter mötet gick vi till Violen för en fika och för att gå igenom allting som beslutades på mötet. Det är så mycket som händer just nu så det känns jätteviktigt att hänga med ordentligt.. Ordning och reda, planering och struktur är ord vi verkligen försöker leva efter just nu (trots rådande flyttkaos)!

Vi åkte hem för att hämta upp lilleman, sedan svängde vi förbi Mellösa för att hälsa på lilla farmor en stund. Mamma var där för att hjälpa till med lite ärenden så det var trevligt att träffa henne i samma veva! Då farmor hade tid för fotvård ganska snart efter vi kom så blev besöket inte så långvarigt, men det är alltid skoj att ses!

Just nu ligger jag i soffan och vilar efter att ha sorterat en massa gamla tidningar sittandes i en väldigt obekväm ställning. Aj aj aj! Alla tidningar om bröllop, mat och att vänta barn ska följa med till huset, en del inredningstidningar också! Det blev dock en stor hög som ska få flytta ner till den så kallade miljöboden (lägenhetområdets sophus).

Snart är middagen färdig, älsklingen står nämligen i köket och lagar pannkakor! Det är inte ofta vi äter det, men oj så sugen jag har varit på det hela dagen! Mums!


0 Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0