Ledigt idag

Idag är jag ledig från jobbet! Jag har försökt att inte planera för mycket då min kropp verkligen inte har varit samarbetsvillig under veckan, jag behöver vila.. Antar att det är foglossning jag känner av.. Skit också. Helgens monsterpass hjälpte väl inte direkt, att dessutom bara ha en dag ledig efteråt är inte tillräckligt på långa vägar. Jag måste verkligen börja lyssna på kroppen bättre och ta mig tid till att vila så fort tillfälle ges istället för att bara köra på..!

Idag ska vi till barnmorskan igen, det ska bli spännande! Jag har inte vägt mig på flera veckor, så det ska bli intressant att se hur mycket jag gått upp hittills. Har lite frågor och funderingar som jag ska ta upp till diskussion också. Jag hoppas bara att den här barnmorskan är bra, vi ska inte ha vår "vanliga" idag.. Jag gillar henne så jag hoppas att bytet bara är tillfälligt!

I eftermiddag ska vi förmodligen svänga förbi farmor en stund, nu är det väldigt längesen jag träffade henne så det ser jag fram emot! Sen blir det nog lugnt resten av kvällen då jag ska upp 05.30 imorgon.. Hade tänkt simma ikväll men det får jag tyvärr lov att skippa.

1 Kommentarer


Publicerat av: Fru Evelina

usch för foglossning! men som sagt, ta det lugnt och vila så mkt du kan för det blir absolut inte bättre av att du överanstränger dig! och som gravid med foglossning behövs det ju inte mkt för att överanstränga sig haha...kram!

2009-09-10 | 13:19:50

URL: http://happilyeverafter.seKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0