Lånad dator..

Vårt internet hemma i lägenheten har gett upp, så nu passar jag på att låna Frans dator.. :)

Håret blev rätt mörkt och skiftar lite i rött - men det känns ganska bra så här lagom till hösten!

Dagen idag bestod av jobb fram till 16 och sedan åkte vi raka spåret hit till Nyköping. Emma och Frans fikade när vi kom, men vi satte ganska snart igång med monteringen av alla IKEA-möbler Frans köpte häromdagen. Är vi inte väldigt, väldigt snälla som åker hela vägen hit för att montera? Haha. Vilket lördagsnöje:) Det är dock väldigt roligt att hjälpa till och snyggt blir det! Det är dessutom trevligt att umgås lite med Emma medans killarna försöker klura ut de värsta bitarna ute i köket, vi håller oss därifrån i nuläget då ingen lyssnar på oss i alla fall, haha. Jag måste säga att jag är rätt imponerad av oss alla fyra, det har inte kommit några svordomar alls - trots att vi hållt på sedan kl.17!

Jag vet inte riktigt när vi blir klara här, lagom till midnatt kanske.. Har en känsla av det inte blir några problem att somna ikväll! Imorgon ska jag luncha med Helene och Lisa, det blir mysigt!

Hoppas ni har en härlig helg allihop!
Kram kram!


1 Kommentarer


Publicerat av: h

håret blev så tjusigt.. har du sett alla skvallerblaskor vad kändisarna blir mörkhåriga nu;) modebruttan! haha.. pusspuss gumsi!, love ya

2009-09-14 | 12:24:41Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0