Just nu..

Jag har haft medarbetarsamtal med min chef under förmiddagen. Det var så trevligt, vi satt bra länge och pratade - en hel del utöver min arbetsinsats diskuterades också så klart:) Hon skrev även under papperna som ska in till Försäkringskassan, så småningom ska jag ansöka om havandeskapspenning.. Hoppas det fungerar att jobba till november åtminstone!

Efter mötet gick jag förbi apoteket och köpte ett par stödstrumpor. Imorgon blir det invigning! Hoppas det kan hjälpa lite mot svullna ben och framförallt fötter! Mina fötter brukar vara så svullna på kvällarna efter jag jobbat på dagen..

När jag var på väg hemåt blev jag sugen på att klippa mig så jag svängde in på drop in-salongen, nu är topparna fräscha igen! Jag ska tona eller färga håret nu i veckan hade jag tänkt, jag är så trött på min nuvarande hårfärg som är både urtvättad och solblekt. Lagom till hösten hade jag tänkt bli lite, lite mörkare!


Nu ligger jag i soffan med datorn i knät och njuter av att ha resten av dagen helt ledig. Bebis håller mig sällskap med mycket action i magen:) Lilleman har slocknat nere vid mina fötter och jag funderar faktiskt på att ta en liten tupplur jag också!


4 Kommentarer


Publicerat av: Rickard

Nu har jag också skaffat blogg :D Ska försöka hålla den igång denna gång :Dpuss /bror

2009-09-07 | 14:27:16

URL: http://rickardm.blogg.se/

Publicerat av: Elin

Stödstrumpor är underbart ... Man blir lagom tantig o härlig i de nylonstrumpe-liknande varianterna. ;-)

2009-09-07 | 15:52:43

Publicerat av: Cecilia

Elin: Haha, det är ju JUST sådana jag köpt! Var tvungen att testa tidigare ikväll, Jocke fick sig ett gott skratt:) Kram!

2009-09-07 | 19:52:52

URL: http://ceciliasdrommar.blogg.se/

Publicerat av: Anna

Cicci!! Du e så fin å bra! hoppas vi ses nästa freddag:D puss<3

2009-09-09 | 10:51:41Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0