Home alone

Just nu ligger jag i soffan och kombinerar bloggläsande med tv-tittande, har precis kommit hem från jobbet.. Usch så tråkigt det är att komma hem till en helt tom och mörk lägenhet! J och Enzo är hos svärfar och co på middag. Det är visst ett ordentligt gäng som samlats där, så det svider lite extra att inte vara med på plats:( Jag börjar jobba imorgon bitti kl.7 så jag måste komma i säng tidigt.. Vi får väl se när älsklingarna kommer hem, men då sover jag nog sedan länge!

Jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med i någon timme till, kanske titta på filmen som går på femman - Red Eye. Men det är visst en thriller så det är inte säkert att jag vågar titta nu när jag är själv, haha.

Jag tvivlar på att jag hinner blogga något mer under helgen pga allt jobb, men hoppas ni får en riktigt skoj helg (helst utan en massa arbete) så hörs vi igen på måndag!
KRAM!


4 Kommentarer


Publicerat av: Alisa ♥ Amor Vincit Omnia

Hej hej!:)

Tack så mkt!:)

Åh så det blir 1 år innan oss, roligt!:) Vi får komma med tips och trix!:)

Ha en underbar helg!

2009-09-26 | 09:40:24

URL: http://alisagonzalez.se

Publicerat av: Therese

Hej. Hittade hit tack vare Englas blogg. Verkar som våra bebisar kommer titta ut ungefär samtidigt. Min är beräknad till 26/12. Vilket datum har du BF?

2009-09-27 | 12:57:49

URL: http://trace.blogg.se/

Publicerat av: Marie

Hej! Hittade också hit av slump från Englas blogg! Har redan kollat igenom kategorierna Bröllop och Graviditet! Grattis till båda! Själv planerar jag också bröllop tillsammans med min blivande. Underbart! Hoppas du får en bra dag!

2009-09-27 | 13:27:21

URL: http://mrsmarie.blogg.se/

Publicerat av: elin

Vi saknade dig på middagen !

2009-09-27 | 23:08:26Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0