Härliga fredag!

Jag har på känn att det här kommer att bli en jättebra dag! Dessutom är jag ledig idag:) Jag vaknade vid sju och lyckades inte somna om, så jag och lilleman har legat och morgonmyst i några timmar. Magen har givetvis också varit med på ett hörn och bebis har buffat rejält emellanåt. Härligt!

Jag och Enzo (älskling jobbar) ska till Mellösa en sväng idag. Jag ska passa på att umgås lite med kära mamma som är ensam hemma, samt låna bilen. Batteriet i vår bil har nämligen dött, så det blir till att köpa ett nytt.. Lagom kul utgift nu när jag hellre vill lägga pengarna på saker till huset!

I eftermiddag ska jag till Hälleforsnäs för att träffa moster och Anna-Kristina som är hos mormor och morfar på besök. Det ska bli så roligt att ses igen, men det blir tyvärr inte alltid lika ofta och länge som man skulle önska!

Framåt kvällen ska jag och älskling ha mysmiddag följt av ett biobesök. Vi har förköpt biljetter till Flickan som lekte med elden, som har premiär ikväll. Filmen är ju ganska lång, drygt 2 timmar - så efteråt är det faktiskt läggdags, trots fredag + ledig helg. Imorgon bitti åker vi ju till Stockholm på 3D-UL!!


5 Kommentarer


Publicerat av: Anonym

2009-09-18 | 11:54:50

Publicerat av: Fru Evelina

tack för dina ord! låter som vi vet lite hur den andra har det och det är trist att vi fått såna föräldrar!

härligt att du har en pappa som finns där för dig även om han inte är den biologiska pappan!kram

2009-09-18 | 11:55:48

URL: http://happilyeverafter.se

Publicerat av: elinwing

Hoppas allt gå bra för er imorgon nu :)

kramar

2009-09-18 | 15:22:46

URL: http://elinwing.blogg.se/

Publicerat av: sannis

Heeeej!! Men stackars lilla enz... =( Hoppas han mår bättre snart!Och jag kan inte annat än att önska er lycka till i stora staden imorgon=)=)=)Kram

2009-09-18 | 19:48:50

URL: http://bontraknas.blogg.se/

Publicerat av: elin wing

hihi ja det ska jag :) Och ja det är bara bra med mig!Hoppas allt är bra med dig med! Du jag skulle behöva din hjälp lite senare för din kära bror fyller ju snart och jag tycker det är så svårt att köpa nått till honom och du känner ju han super bra så om du vet nått bra skulle det vara till jätte stor hjälp. :) Kram

2009-09-18 | 20:11:40

URL: http://elinwing.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0