För tillfället

sitter jag med två förpackningar färg i håret. :) Nu hoppas jag bara på ett bra resultat! "Ljust guldbrunt" ska det visst bli, så vi hoppas på det. Just nu ser jag ut som en morot i skallen..

Jag slutade jobbet kl.10 och har sedan dess legat och vilat. Det är inte alls roligt att behöva ta det så här lugnt, men jag känner ju att besvären blir lindrigare ju mer jag vilar.. Så ja, det är väl bara att lyssna på kroppen helt enkelt!

När älsklingen kommer hem från jobbet ska vi över till svärmor en sväng då hon behövde hjälp med lite saker. Vi ska även hämta vår lilla beställning från Ikea då. Monica var nämligen där igår så vi passade på att be henne köpa lite saker vi kommer att behöva i huset ganska omgående. Bland annat lagerhyllor till källaren och klädställningar för tillfällig förvaring av skjortor och klänningar. Vi måste nämligen göra iordning garderoberna innan de kan användas, så både inredning och färg dit ska införskaffas så småningom.. Det lär råda klädkaos ett tag med andra ord, med kläder huller om buller i diverse lådor och kassar. Blä. Jag som vill ha allting perfekt direkt. :)

Annars blir kvällen lugn då jag ska upp tidigt. Imorgon ska jag jobba 8-16, efteråt bär det nog av till Nyköping för ett besök hos Frans! På söndag ska jag träffa Hellie och Lisa!

1 Kommentarer


Publicerat av: Huda

Vad härligt att läsa din blogg cissi och vilken söt mage du har eller hela dig är väldigt söt. Du är en härlig tjej så lycka till med graviditeten, bebisen och huset. Kram Huda

2009-09-11 | 17:22:25Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0