BM-besöket

Allt gick finemang igår! Vår tidigare barnmorska har slutat och börjat i Katrineholm istället så den vi hade igår kommer vi att ha framöver. Hon var verkligen jätterar och härlig, så det känns faktiskt bättre än tidigare! :)

Magen mättes och det togs både blodtryck, blodprov och urinprov, allt såg bra ut. Jag ska dock börja äta en vitamintablett och en järntablett (Niferex) om dagen, så nu hoppas jag bara på att magen inte börjar strejka som den visst kan göra av järnpreparat!

Symfys-fundus måttet var 21. Jag var egentligen en vecka tidig med besöket (v23+1), de brukar vanligtvis vilja att man kommer v.24+0 egentligen men det fungerade inte med mitt jobbschema.. Barnmorskan trodde dock att SF-måttet skulle vara helt normalt vid den tiden nästa vecka.

Jag har gått upp ca 3kg sedan inskrivningen hos barnmorskan, men innan dess vet jag att jag hade gått upp knappt 3kg - så 6 stadiga kilo har jag gått upp hittills!

Vi fick lyssna på det underbara lilla hjärtat också. Förra gången var det 140 slag i minuten men igår låg det på 145. Vi är så nyfikna på vems lilla hjärta det är som slår så fint.. Nästa lördag får vi förhoppningsvis veta lite mer! Är du en liten pojke eller flicka?

Jag fick dessutom lite tips och råd kring foglossningen och även förslag på arbetsställningar som kan funka lite bättre på jobbet. Det börjar bli tungt..

Nästa BM-besök har vi den 19 oktober. Det känns långt bort.. Vi spelade in bebis hjärslag så vi har i alla fall något att lyssna på när vi längtar lite extra. Snart har vi fler bilder och dessutom en film också! Åh, det är så spännande!
Någon av er läsare som gjort ett 3D/4D-UL som har lust att berätta lite om era erfarenheter? :)

0 Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0