Alla dessa beslut..

Jag har bara sneglat på Idol till och från ikväll, jag och J har nämligen försökt fatta lite viktiga beslut gällande bland annat tv, telefoni osv till huset. Nu har vi beställt ett paket från Canal Digital med de flesta tv-kanalerna, leveranstiden ligger på en vecka - men det passar oss alldeles utmärkt eftersom vi lär ha lite annat att stå i de första dagarna än tv-tittande..

Vi har också bestämt oss för att installera ett larm i huset, nu återstår bara lite detaljplanering sen kommer vi att bo tryggt! Vi anlitar nog Sector Alarm, det känns bra med gratis utryckning plus att de har ett fint utbud med tillval av olika slag.

Klockan är inte så mycket, men vi hade faktiskt tänkt gå och lägga oss nu. Det är en minst sagt STOR dag imorgon! Först arbetar jag 7-10, efter lunch beger vi oss till banken där vi möter upp mäklare + säljare. :) Under eftermiddagen och kvällen ska vi köra lite flyttlådor samt visa upp huset för nyfikna anhöriga. Åh, jag längtar så!

Ta hand om er så länge,
KRAM!

4 Kommentarer


Publicerat av: Therese [ Tescho ]

På tal om larm, såg någonting nytt på tv. Det ska vara ett larm som tjuven mår illa utav. Det låter så pass högt (ett annat alternativ att det luktar har jag för mig) att man blir väldigt illamående och vill spy. Konsekvensen är väl att man kan få plocka upp en spya. Men hellre det än att bli av med sina saker :)Kramar!

2009-09-29 | 22:25:34

URL: http://tescho.se

Publicerat av: sarah

HUr länge har du och din sambo varit tillsammans? Nyfiken bara :-)

2009-09-30 | 00:56:09

URL: http://sarahmedh.webblogg.se/

Publicerat av: Anonym

usch vad jobbigt med kaos.. sådär är det alltid nr man ska flytta men snart är ni iordning:) då kommer ni trivas så bra! puss puss h

2009-09-30 | 08:16:12

Publicerat av: Sanna

Lycka till!

2009-09-30 | 10:20:16Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0