Tryggt boende!

Det har varit en kille och installerat larm här hela förmiddagen, så nu bor vi förhoppningsvis lite mer tryggt och säkert! ;) Vi valde till flera olika alternativ som jag tror kommer att passa oss utmärkt. Nu kan vi bland annat ha huset larmat fastän Enzo är själv hemma, vilket känns skönt.

Jag är inte särskilt snål av mig i vanliga fall och hade inte räknat med att ett larm skulle vara billigt.. Trygghet och säkerhet är jätteviktigt för mig, så kostnaden spelar egentligen inte så stor roll - men jag fick faktiskt en smärre chock när vi fick höra prissumman efter alla tillval osv. Eftersom vi bor i ett hus som är över 100 år gammalt så blev vi tvungna att välja till några saker (pga brist på eluttag, telefonjack mm mm), annars hade det inte varit aktuellt med larm här hemma. Det gör mig lite irriterad.. Vi stöter nämligen på merkostnader som vi inte har räknat med hela tiden! Tröttsamt..

Jag låg kvar i sängen när larmkillen kom, men flög givetvis upp med en himla fart! Vi hann inte äta någon frukost innan, vilket vi hade planerat.. Han var inte klar här förrän 12.30 och då hade vi varken ätit frukost eller lunch - min mage skrek av hunger! Vi kastade i oss lite brunch och sedan uträttade vi några ärenden på varsitt håll. Nu kommer snart mamma, moster, mormor och morfar samt kusinerna på fika. :) Kvällen har vi oplanerad, jag känner bara för att ta det lugnt med god mat och Idol..

Vad ska ni göra ikväll?
KRAM!


4 Kommentarer


Publicerat av: matilda

Åh, det är väl tyvärr så det är att äga hus :( kostar mycket.. hm... men ni bor ju tryggt som vill iaf :)

hoppas allt är bra med dig och magen! den börjar bli stor, lilla tjockis där ;)

pussar

2009-10-23 | 14:43:18

URL: http://tildizz.blogg.se/

Publicerat av: Anna

Jag ska bara vara hemma. Har varit hemma två dagar för att jag varit sjuk. Men ikväll blir det nog Idol iaf.Trevlig helg!

2009-10-23 | 17:12:33

URL: http://anna1441.webblogg.se/

Publicerat av: Bea

Tyvärr brukar larm kunna dra iväg ordentligt. Vet ej vilket bolag ni valde men sector och g4s hör till några av dem allra dyraste bolagen efter "normala" tillval. Abbonemmanget brukar också kunna dra iväg. Vilket valde ni, Securitas och trygga hem hör till dom billigaste. I värsta fall har ni enligt lag 2-veckors ångerrätt ler

2009-10-24 | 01:50:02

Publicerat av: Anonym

heeej darling! jaa jag vill självklart kolla läget, detta är så stort ju!!! som du skriver, tiden har gått så himla fort och tänk vad saker har förändrats:) till det bättre också,hihi... saknar dig, min vän men nästa helg ses vi ju! yohooo! jag tror jag fick din b-day helg ledig efter mycket om och men, skam den som ger sig;) pusss h

2009-10-24 | 09:39:14Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0