Millimini-hyllan är här!

Idag kom den fina bokhyllan som jag vann i tävlingen hos Engla! Den kommer att bli så fin i lilltjejens blivande rum! Vi har inte börjat möblera där inne än då vi ska måla om några väggar i en ljusrosa färg - i nuläget är väggarna väldigt, väldigt blå.. Det känns inte bra, även om en tjej visst kan ha ett blått rum utan problem - färgen passar dock inte med de andra rummens färger överhuvudtaget.. Färgen är så stark så när solen skiner in i rummet får man en smärre chock. Dessutom har jag aldrig gillat blått. Har lite svårt för starka kulörer på väggarna överlag, föredrar vita eller väldigt ljusa väggar.. Väggarna i vårt sovrum går i en grålila-nyans som är ganska mörk, men tillsammans med våra vita möbler funkar det:) Först tänkte vi måla hela hennes rum vitt, men det känns lite roligare med färg i ett barnrum - även om färgen är svaaagt rosa.

Så här ser lilltjejens rum ut i nuläget, vi ska ha kvar den vita väggen men de blå ska få bli härligt ljusrosa! Vi har valt nyansen Alfons 1111 från Beckers (hittade tyvärr inget färgprov på nätet). Jag kanske bör tillägga att det inte är Millimini-bokhyllan som syns i hörnet utan stegen upp till vinden;)


7 Kommentarer


Publicerat av: Therese [ Tescho ]

Det blir säkert jättetjusigt! Jag har inte heller någon kärlek för blått, aldrig gillat det.Kram

2009-10-15 | 11:29:57

URL: http://tescho.se

Publicerat av: Fru Evelina

vilket stort och fint rum hon får!

håller med om att det är finare med ljusare väggar, men i ett så där stort rum funkar det ju absolut med färg också :-)kram!

2009-10-15 | 13:22:50

URL: http://happilyeverafter.se

Publicerat av: Soili

Hej gumman!

Vad kul med hyllan, rummet blir säkert jättefint! Har försökt ringa dej idag, men hemnumret funkar aldrig, kommer ej heller fram på din mobil. Ville bara höra hur det egentligen är med dej. Ring gärna, eller mejla. Sköt om dej! Moster

2009-10-15 | 14:35:30

Publicerat av: Becka

WOW vilket fint fönseter!! Drar slutsatsen (efter att ha sett fönstret och plankegolvet) att det är ett äldre hus ni har flyttat in i. Härligt!

Har en dröm om att en dag själv få flytta in i ett gammalt mysigt hus, med plankgolv, fina fönster och öppen spis.

Tror du man kan önska sej det av tomten? ;)Ha en trevlig torsdag!

2009-10-15 | 15:35:41

URL: http://beckasinnet.blogg.se/

Publicerat av: camilla

Jösses, vilket rum! Det kommer bli kanon fint! Skönt när städningnen är över, man vill ju bara fokusera på huset. :) Köket lutar åt IKEAs Lidingö eller Ädel. (Båda är vita) Pussar

2009-10-15 | 18:51:02

URL: http://igotstripes.blogg.se/

Publicerat av: Marie

Det ser ut att vara ett jättefint hus ni flyttat till! Tycker också att ljusrosa passar en liten tjej bättre, blir nog superfint! :)

2009-10-15 | 20:32:46

URL: http://mrsmarie.blogg.se/

Publicerat av: h

ljusrosa blir nog jätteint! det hade jag i mitt rum ockaå när jag bodde hemma:) hehe.. den annonserade de om på stan så då nappade jag. älskar ju sådant så häng med om du vill!!!! puss h

2009-10-16 | 08:02:41Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0