Liten update mitt i allt flyttkaos

Igår fick vi alltså nycklarna till huset - till VÅRT hus. :) Kvällen bestod främst av uppackning av flyttlådor. Vi har kommit en bra bit på väg, men i helgen väntar det mycket arbete.. Då ska alla stora möbler köras, som sängen, soffan, köksmöblerna osv. Enzo var så duktig igår, han fann en plats i hallen/köket ganska snabbt där han gosade ner sig. Därifrån hade han full uppsikt över allt och alla! Jag tror han kommer att älska huset, framförallt tomten! Vi ska bara köpa lite stängsel, sen kan vi ha honom lös där ute. Det blir härligt för honom!

Idag blir det inte så mycket jobb i huset för min del då jag jobbar kväll, men älskling ska dit och montera lite hyllor i källaren så vi får ordning och reda där nere redan från start. Imorgon ska vi däremot köra över alla kläder och resterande småsaker så att lägenheten är så tom som möjligt på lördag morgon!

TACK mamma, pappa och svärmor Monica för all hjälp igår! Ni är guld värda.


4 Kommentarer


Publicerat av: matilda

hihi, spännande! du är så fin med din mage!

Ska bli riktigt kul att få komma över på en fika sen och se nya huset och klappa lite på magen ;)

pusspuss

2009-10-01 | 10:51:42

URL: http://www.tildizz.blgg.se

Publicerat av: Therese [ Tescho ]

Åh! Det pirrar i magen på mig när jag läser hus-grejer! Vilken lycka för er, och de andra :)

2009-10-01 | 13:03:45

URL: http://tescho.se

Publicerat av: Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

Å vad spännande. Jag minns när vi flyttade in här och började renovera, kaos. Haha. Jag var gravid i v.30 när vi fick nycklarna som tur var fixade J och hans kompisar allt jag behövde bara peka ;)

Var väl inte riktigt så alter att jag orkade annat heller.Okej, ja vi får väl hoppas bebis stannar därinne över nyår och kommer i början på januari då =)

Själv är jag lite nervös att våran kommer lite tidigare än planerat - men jag håller ALLA tummar och tår att den stannar därinne så länge som möjligt =)hoppas ni får en kanon fredag nu i nya huset, hihi. Kram

2009-10-02 | 10:26:04

URL: http://theans.blogg.se/

Publicerat av: Terese

Vart nånstans ligger huset?(: Kram!

2010-01-22 | 15:15:04Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0