Härliga helg!

Nu är det äntligen fredag, jag har varit så trött hela veckan så nu är helgen  välkommen! Jag är helt ledig från jobbet så jag planerar att ta det ganska lugnt idag, vi ska lämna lägenhetsnycklarna till bovärden och uträtta lite ärenden. Fortsätta måla garderoberna är också något som vi ska sysselsätta oss med. Dessutom borde jag verkligen ta tag i röran nere i källaren, vid flytten ställde vi ner allt där som vi inte ville ha framme = kaos! Hm, det kanske inte blir en så lugn dag ändå..

Imorgon ska vi till Katrineholm en sväng på dagen då min brors flickvän är luciakandidat. Kandidaterna ska nämligen presenteras på torget kl.13, då ska vi vara på plats och stötta! :) På kvällen ska vi till Nyköping och äta middag med ett flertal goda vänner, det ska bli så mysigt och är något jag sett fram emot i flera veckor nu!

Jag lyckades sova till kl.9 imorse, men sov uselt i natt med många toabesök och konstiga drömmar. Att inte kunna sova ordentligt på nätterna är irriterande, men så fort jag tänker på anledningen blir jag helt varm inombords.. ♥


1 Kommentarer


Publicerat av: Sanna

Hoppas att du haft en mysig helg vännen! Kramar

2009-11-01 | 12:09:05



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0