Godmorgon fredag

Vi har tagit sovmorgon här hemma, jätteskönt med en extra timme eller två! Förr kunde jag sova betydligt längre, men senaste månaderna så vaknar jag vid 7-8 och har stora problem med att somna om även fast jag egentligen skulle behöva det.. Lite jobbigt, speciellt då älskade J gillar att sova ut ordentligt.. Tråkigt att vara vaken själv:) Lilltjejen brukar dock vara duktig på att sällskapa på mornarna, så mysigt!

Igår hade vi en underbar eftermiddag, vi hade besök av Johanna, lilla Axel, Ing-Marie, Monica och Frans. Vi fikade lite grann och hade självklart en rundtur i huset. Det är alltid lika skoj att få visa vårt kära hem, trots att det fortfarande är ganska rörigt här och där;)

Idag ska jag bara ta det lugnt, jag måste nämligen orka med födelsedagsmiddagen som sker ikväll. Svärmor fyller år idag! STORT grattis till dig! Det är många födelsedagar och firanden nu i oktober - igår kväll ägnade vi oss därför åt presentinslagning framför tv:n - jag fick lite julkänslor av alla papper, snören och tända ljus:) Tänk, det är inte långt kvar till jul..

Vid lunch kommer mamma över en sväng, hon skulle ägna sin rast åt att plocka äpplen här hemma. :) Jag kan ju inte hålla igång så mycket i trädgården just nu så jag uppskattar verkligen all hjälp jag kan få.. I eftermiddag tittar förhoppningsvis Helene in en stund! Tiden bara rinner iväg och nu känns det som om det var en evighet sedan vi sågs sist..

Nu ska jag ut på en långsam men förhoppningsvis skön promenad!
Ha en underbar start på helgen!

0 Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0