En typisk fredagkväll i vår lilla stuga

Arbetsbelysningen är på och hallen är tömd på möbler och prylar.. Vi håller nämligen på att måla om ett hörnvitrinskåp! Vi la garderobsrenoveringen på hyllan för idag och har istället ägnat oss åt vitrinskåpet som ska stå i köket. Det är ett äldre skåp i furu som vi håller på att måla vitt, det blir nog fint - när det väl är klart..

Vi har inte hunnit med så mycket annat idag då det var en hel del förarbete på vitrinskåpet innan vi kunde sätta igång med själva målningen, men det gör inte så mycket. Det blev ju en ganska lugn fredag ändå, precis som jag önskade från början;)

Det blir nog så att vi delar på en pizza till middag ikväll, jag känner inte för att stå vid spisen och laga någon mat då jag är rejält slut i kroppen efter allt arbete i diverse konstiga ställningar.. Pizza följt av ett varmt bad och Idol låter som ett härligt avslut på denna fredag, tycker jag:) Men först ska vi måla färdigt!

Ha en riktigt härlig fredagkväll!
Stor kram!


3 Kommentarer


Publicerat av: Fru Evelina

låter verkligen som en perfekt kväll!

pizza blir det nog för oss imon, gottigt :-)

hoppas ni får en bra helg!kramar

2009-10-30 | 18:10:56

URL: http://happilyeverafter.se

Publicerat av: Missie- The One

Heej! Kollar in din blogg och önskar dej en trevlig helg! :D(Lägg gärna till min blogg på bloglovin, om du använder dig av de, vill du så gör jag gärna desamma)

2009-10-30 | 18:59:54

URL: http://matildaabergs.blogg.se/

Publicerat av: Becka

Låter verkligen som om ni fick ett härligt slut på gårdagen!

Jag har ett skåp här hemma som också behöver målas om och jag är en riktig novis på möbelmålning. Har du några snabba tips?Önskar en skön lördag!

2009-10-31 | 10:49:13

URL: http://beckasinnet.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0