Vilken underbar helg!

I fredags jobbade jag till 17, men resten av kvällen spenderade vi i Mellösa med Monica och Lars. I lördags var vi i Nyköping hela dagen och kvällen. Vi hälsade på hos Frans både på hans jobb och hemma. Vi tillbringade eftermiddagen och kvällen tillsammans med Hellie och Emil & Victor och Emilia samt deras sötnos Oliver (långhårig chihuahua). Det var så himla mysigt! Bland annat satt vi vid ån och grillade, senare tittade vi på Sällskapsresan - den första filmen där de reser utomlands, ni vet.. Enzo älskade Oliver förresten. Han var verkligen i hundhimmelriket igår då han hade en pigg liten lekkompis i mååånga timmar!
Idag har jag ägnat mig åt mitt kontaktpersonskap och under eftermiddagen satte jag mig med min deklaration. Suck! Efter några samtal så fick jag ordning och reda på det hela, nu är det inskickat och klart! Härligt! Vi var även ut till Mellösa idag också, träffade mamma, pappa och Rickard som alla tre varit bortresta i några dagar.. Var över till Monica och Lars igen där vi (eller älsklingen.. hehe) tvättade bilen.

Har tyvärr inte en enda bild att visa från helgen.. Blev riktigt upprörd när jag upptäckte att kameran inte var med i väskan när vi anlände till Nyköping. Hade så gärna velat dokumentera Hellies och Emils nya, fantastiska lya!!

Jag är ledig imorgon också förresten, då börjar även vårt nya schema att gälla!

3 Kommentarer


Publicerat av: Anonym

tack gumman fär att ni kom!!!! bilder får du ta av oss sen:D de kommer snart. puspsuss h

2009-05-04 | 10:16:55

Publicerat av: Soili

Hej!Har du tid att träffa oss fredag kväll el på lördag på dagen? Vi kommer till H-näs på en snabbvisit, hoppas du kan!!!

2009-05-04 | 13:03:53

URL: http://annakristinas.webblogg.se/

Publicerat av: Anonym

heeej darl! vet du, emil fick också jobb på söndag så vi kommer nog at jobba då efterso0m vi ändå måste hem tidigt isf.. inget amaz för oss men vi ses väl ändå??? var såkul att se sin nuna i helgen gumman! puspuss puss h

2009-05-04 | 17:33:24Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0